Anders

Een tafel voor iedereen en ieders smaak!

Een tafel voor iedereen en ieders smaak!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u uw kind het beste in voeding geven? We bieden elke dag een tip uit het derde nummer van de collectie "De essentie van: 65 ideeën om zijn gezin te voeden", verkocht met. Vandaag onze speciale familieraad.

  • Je hebt een, twee, drie kinderen ... en iedereen heeft zijn eigen smaak. Hetzelfde voor jou en papa, je hebt niet allebei dezelfde verlangens tegelijkertijd. Het is niet eenvoudig om menu's samen te stellen om iedereen te plezieren en, natuurlijk, geen manier om hun best te doen om zoveel mogelijk verschillende gerechten te bereiden. Dus je zult iedereen tevreden stellen, maar op zijn beurt.
  • Zelfs als elk kind zijn eigen smaak heeft, hij heeft de mogelijkheid om zijn voorkeuren te veranderen en geleidelijk verschillende smaken te ontdekken. Voor een paar maanden kan hij pompoengratin bijvoorbeeld niet waarderen. Maar door af en toe een of twee beten te eten, wordt het op een dag gedaan en ontdekt dat het niet slecht is. Dergelijke ontdekkingen zijn erg belangrijk, omdat ze het mogelijk maken om op de lange termijn gevarieerd en dus evenwichtiger te eten.

Bereid je voor, kook met hem: het maakt hem nieuwsgierig

  • De kinderen vinden het leuk om te kneden, te plagen, te rangschikken volgens hun bevlieging. Op dagen dat je niet te veel haast hebt, laat je ontluikende kok zijn hand op de pulp steken om de bereiding van een cake te draaien, maak een beetje decor in de borden met tomaten, wat olijven, slabladeren ... Hij zal trots zijn om zijn creaties op tafel te brengen! Maar pas op, hij eet wat hij bereidt! Hoe meer hij met eten omgaat, hoe meer hij vertrouwd raakt met hun geur en textuur. Zeker, het maakt hem willen proeven.

Sophie Viguier-Vinson

Voed je gezin goed: ontdek andere tips"Essential."

Vind meer tips in "Essentials of: 65 ideeën om uw gezin goed te voeden", verkocht met.


Video: Iedereen wordt stil van de smaak . . Met Vier in Bed. VTM (September 2022).