Je baby 0-1 jaar

Een fopspeen aangesloten om de temperatuur van baby's te meten!

Een fopspeen aangesloten om de temperatuur van baby's te meten!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een bericht op uw telefoon waarin staat dat uw peuter koorts heeft, zegt u dat? Het is nu mogelijk dankzij een Bluetooth-fopspeen die u in realtime waarschuwt als de baby temperatuur heeft. (Nieuws van 04/04/14)

  • Ouders van de toekomst kunnen misschien niet zonder nieuwe technologieën om voor hun baby te zorgen! Het nieuwste voorbeeld is de hightech fopspeen van het Britse merk Blue Maestro, waarmee u niet alleen de temperatuur van het kind kunt meten, maar u ook een bericht op uw tablet of smartphone kunt sturen om u te waarschuwen wanneer hij heeft koorts.
  • Om dit mogelijk te maken, is een temperatuursensor geïntegreerd in de siliconennippel. Zodra het kind koorts heeft en u de Bluetooth-functie activeert, worden deze gegevens naar de applicatie verzonden. Deze tepel werkt met een zeer lage energie, het is veilig voor de baby, volgens de fabrikant. Tweede voordeel van deze fopspeen: u kunt de verschillende temperatuurmetingen in het geheugen, op de applicatie, bewaren om deze informatie met uw arts of de kinderkamer te delen.
  • 30
  • info: www.bluemaestro.com

Stéphanie Letellier