Je kind 3-5 jaar

Het leven van een kat

Het leven van een kat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een pool met je peuter vanaf 4 jaar, wat denk je? Het leven van een kat is een heel leuke animatiefilm. We ontmoeten een klein meisje, haar moeder, een charmante inbreker, slechteriken en een snorretje waardoor alles gebeurt.

Wat is geschiedenis?

  • Dino, klein dier met fluwelen poten, leidt een dubbelleven. Overdag troost hij de jonge Zoë, ommuurd in zijn stilte sinds zijn vader werd vermoord. 'S Nachts lanceert hij op de daken van Parijs met Nico, een hereninbreker. Maar dit dubbele leven zal er binnenkort één worden. Op een dag volgt het meisje haar kat en ontmoet Nico.

Wat je kleine filmliefhebber leuk zal vinden

  • Vooral de glinsterende kleuren. Misschien had je samen de Frog Prophecy of Mia en Migou gezien? Er zijn de kleurrijke en poëtische graphics die de Folimage-studio's beroemd maken.
  • De goddelozen ... zo dom als goddelozen. En visuele gags zoals deze stomme hond die systematisch blaft wanneer Dino over de daken van Parijs vliegt.
  • Deze animatiefilm is niet erg lang. Zijn ritme verwijderd verleid je kleine filmfanaat. Maar wees voorzichtig, in plaats van 4-5 jaar oud. Via Zoe en haar moeder, de politieagente die de afgrijselijke Costa volgt, benadert hij het thema van rouw. Wat betreft de politie-intrige, het blijft een beetje complex voor jongere kinderen.
  • Het leven van een kat, door Jean-Loup Felicioli en Alain Gagnol, 1:10, Folimage.
  • Waar het te vinden?

Films, tentoonstellingen, hobby's ... deel uw goede ideeën tussen ouders op onze Vrije tijd forum.