Zwangerschap

Een bevredigend seksleven tijdens je zwangerschap

Een bevredigend seksleven tijdens je zwangerschapWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Negen maanden lang zal je vrijen evolueren en je stelt duizend vragen omdat er veel mythen over dit onderwerp circuleren. De mogelijkheid om enkele waarheden te herstellen.

Eerste kwartaal: vrede na de storm

  • Als je zwanger bent, is dit a priori, je hebt een vrij actief seksleven. Aan het begin van je zwangerschap zal je misschien echter de voorkeur geven aan de terughoudendheid omdat je nieuwe toestand je van streek maakt. Als je bovendien misselijkheid en verhoogde vermoeidheid hebt, helpt het je libido niet!
  • Misschien voel je je nog steeds fragiel en vrees dat relaties met je partner je baby in gevaar brengen.
  • Wat is het eigenlijk? Regelmatige seks in dit stadium verhoogt niet het risico op een miskraam. Speciaal geval: als u bloedt, zal de arts u waarschijnlijk adviseren om de rapporten tijdelijk op te geven. Wanneer het gevaar is geëlimineerd, kun je weer een normaal liefdesleven leiden.
  • Weet dat vroeg in je zwangerschap worden de organen in je bekken beter geïrrigeerdwat gunstig is voor verlangen. Het is nog waarschijnlijker dat je gemakkelijker een orgasme kunt bereiken. Geniet ervan!

Tweede kwartaal: 100% vitaliteit

  • Van de 16e tot de 30e week van de zwangerschap voel je je echt goed en je lichaam is gewend geraakt aan zijn nieuwe toestand: je borsten zijn groter en je vormen ronder. Je buikje is nog steeds gemakkelijk te dragen. Ideale omstandigheden voor verlangen!
  • Maar toch, de dag waarop je je baby voelt bewegen voor de eerste keerMisschien heb je wat scrupules: wat voelt hij tijdens de rapporten? Is hij gestoord?
  • Wat is het eigenlijk? Het vrouwelijk orgasme heeft een effect op de baarmoeder: de placenta stuurt dan kort minder bloed naar de baby. Het is een training voor de verspreiding ervan en op geen enkele manier een tekort dat hem schade kan berokkenen.

1 2


Video: Masseuse gaat voor happy ending! Mensenkennis (September 2022).