Uw kind 3-5 jaar

Een webradio voor uw kinderen

Een webradio voor uw kinderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je kleine wolf kan luisteren naar de beste liedjes, rijmpjes, korte verhalen, verhalen of gedichten voor kinderen op de nieuwe webradio, radiopommedapi, gemaakt door Bayard Jeunesse.

Wat is een webradio?

 • De mooiste, meest originele, de leukste geluidscreatie voor kinderen die toegankelijk is via internet en mobiel (smartphones of tablets). Genoeg om jonge oren tot kwaliteit te wekken - met optimale luisteromstandigheden om hun kleine oren te respecteren.

Wat is de internetradio-uitzending?

 • Afhankelijk van wanneer je verbinding maakt, ontdek of ontdek je de mooiste "buizen" van Anne Sylvestre, Aldebert, Henri From of Zut, maar ook de rijmpjes van Little Brown Bear of King of dads, zonder vergeet prachtige muzikale stranden: wereldmuziek, jazz of klassiek.

Een afspraak om niet te missen?

 • Afhankelijk van het tijdstip van de dag, luister je naar meer of meer koele buien. En elke dag om 20:15 uur, een niet te missen afspraak: "kwart over acht, het uur van de geschiedenis".

En als ik wil deelnemen?

 • Aarzel niet! Stuur de favoriete liedjes of het verhaal van uw kind naar [email protected] en het webradio-team zal hun best doen om het te programmeren.

Dit is een primeur in Frankrijk?

 • Absoluut! Hoewel er al in Italië, Duitsland zijn ... Dat is de reden waarom uitgevers en producenten muziek en gezonde jongeren in Frankrijk hun wensen omringen radiopommedapi! Naïve jeunesse, Oui'dire-edities, Didier Jeunesse, het label Arc-en-Ciel, Enfance et Musique ... zijn de attente en waardevolle sponsors van de webradio. Voor de muziek!
 • www.radiopommedapi.com

Odile Amblard

Om ook te lezen

Hoe muziek tot kinderen komt


Video: lofi hip hop radio - beats to studyrelax to (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Kennard

  Het is interessant. Geven waar kan ik hierover lezen?

 2. Walfred

  je werd bezocht door het opmerkelijke idee

 3. Reynold

  Het is vrij moeilijk voor mij om het niveau van uw competentie te beoordelen, maar u hebt dit onderwerp zeer diep en informatief onthuld

 4. Kagak

  I agree, this is a great answer.

 5. Doshicage

  alles kan zijnSchrijf een bericht