Anders

Een aangeboren smaak voor zoetheid

Een aangeboren smaak voor zoetheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de verzameling "Essentials of: 39 truths to feed your child", verkocht met het aprilnummer van. Vandaag zoom je op de suiker.

 • Zuur, bitter, zout ... je baby komt de wereld in met een gevoel voor smaak en al een duidelijke voorkeur voor zoetheid. En dit liefdesverhaal tussen suiker en hem begint in het baarmoederleven. Vanaf het derde trimester van de zwangerschap, aangezien hij eerlijk gezegd de verschillende smaken van het vruchtwater waarneemt, hoe meer hij zoet is en hoe meer hij het lekker vindt! Zoet smakende stoffen stimuleren het centrale zenuwstelsel en scheiden opioïde neurotransmitters af.
 • Simpel gezegd, de perceptie van zoete smaak zou een vermindering van stress veroorzaken en hebben pijnstillende en ontspannende effecten voor uw kind. Wanneer in wetenschappelijke experimenten suiker in het vruchtwater wordt geïnjecteerd, toont de foetus zijn tevredenheid door zijn slikken en hartslag te wijzigen.

Suiker, een noodzaak

 • De eetlust voor suiker, koolhydraten, is een teken van goede gezondheid aan het begin van het leven. Een prachtig apparaat, het lichaam van uw kind wordt van nature aangetrokken tot de meest bevredigende voedingsmiddelen die een snelle groei bevorderen. Hij zal deze energieboosters eerst vinden in melk, die voornamelijk bestaat uit vet en koolhydraten: vet en suiker. Omdat ze hem meer energie zullen brengen dan groenten, zal hij de voorkeur geven aan pasta en aardappelen.

Frédérique Odasso

Andere tips

Vind meer informatie in "Essentials of: 39 waarheden om uw kind te voeden", verkocht met het aprilnummer van zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: Julian Schaap - Ras-etniciteit en muzieksmaak Nacht van de Wetenschap (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Tucker

  Het ja!

 2. Radmund

  Ik ben het ermee eens, een heel nuttig ding

 3. Taran

  Ik raad u aan de site te bezoeken met een enorme hoeveelheid informatie over het onderwerp dat u interesseert.Schrijf een bericht