Je baby 0-1 jaar

Een rammelaar, goed idee!

Een rammelaar, goed idee!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor de rammelaar zijn alle zintuigen van je baby alert! Dit zal zijn visie, zijn aanraking ontwikkelen. En dit slimme speeltje en vriendje helpen hem vooruitgang te boeken in zijn psychomotriciteit. Uitleg.

 • De rammelaar bestond al in de oudheid. Zijn secundaire missie was om boze geesten af ​​te weren die rond de wieg rondsnuffelden. Bijgeloof is in de loop van de tijd vervaagd ... Maar de rammelaar is gebleven, tot grote vreugde van je pasgeborene. Je baby spreekt duidelijk zijn vreugde uit wanneer je dit speelgoed onder zijn neus schudt.

De rammelaar, goed voor het zicht

 • Door uw baby te observeren, leert uw baby contrasten, vormen, kleuren en grenzen te onderscheiden. Toen hij het voor zijn ogen zwaaide, probeerde hij hem te volgen met zijn ogen, waardoor hij zijn gezichtsveld kon ontwikkelen, dat in de eerste maanden zeer beperkt was. Het wekt ook zijn scherpte op, dankzij het speelgoed met bellen.

Het aanraken van de rammelaar is goed!

 • De eerste paar weken is je baby natuurlijk niet in staat om de kostbare rammelaar te begrijpen. Zijn greep is nog steeds "reflex": hij sluit zijn hand over alles wat je op zijn handpalm glijdt, maar hij kan hem niet ontmoeten. een object dat hem interesseert. Pas ook op dat hij zijn rammelaar niet te vroeg vasthoudt: zijn bewegingen zijn de meest normale van de wereld, rusteloos en abrupt, hij kan het heel goed hebben ... en dan haten dit speelgoed erg agressief .
 • Zodra je peuter zal beseffen dat dit speeltje niet toevallig in zijn vingers zit, maar omdat zijn hand het wilde vangen, zal hij het niet beu worden om erover te schudden en hoor hem tinkelen ... Uiteraard wil hij het naar zijn mond dragen ... Een moeilijke oefening, maar dat zal hem leren zijn bewegingen aan te passen.

Hoe je je rammelaar kiest

 • Om hem te helpen deze stap succesvol te doorlopen, kiest u een rammelpatroon dat niet te groot of te zwaar is, maar met voldoende grepen voor zijn kleine vingers om aan vast te houden. En waag het niet om de kleine bolletjes te verwijderen die botsen, want zij zijn het grootste deel van de interesse van uw kind in dit speelgoed.

 


Video: Babyspeelgoed: rammelaar. Naaien met restjes stof. Cadeau idee. Naaien voor beginners (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Ashlan

  Wel, waarom is dit de enige manier? Ik denk waarom dit onderwerp niet uitgebreid wordt.

 2. Roque

  Wacker, het lijkt mij, het is een prachtige zin

 3. Germian

  Ik denk dat je de fout toestaat. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 4. Addo

  Toegegeven, dit is een prachtige boodschap

 5. Quesnel

  Ik zou de auteur met minachting de hand hebben geschud, gelukkig is zijn blog een wonder.Schrijf een bericht