Welzijn

Een videogame: laten we Engels leren met Biff, Chip en Kipper.

Een videogame: laten we Engels leren met Biff, Chip en Kipper.


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een videogame: laten we Engels leren met Biff, Chip en Kipper. De Oxford leesboom methode, een syllabisch leren lezen, heeft zijn waarde bewezen: 80% van de Engelse schoolkinderen gebruikt het en meer dan 130 landen publiceren de reeks edutainmentboeken met Biff, Chip en Kipper, drie broers en zussen, vergezeld door hun ouders en hun hond. Hier is een interactieve versie die de voortgang van het kind begeleidt. Na een enigszins verwarrende start (we moeten de geluiden van het dagelijks leven reproduceren, van de stofzuiger tot het kauwen van een kat!), Combineren de oefeningen schrijflettergrepen, uitspraakgeluiden met eenvoudige woorden en liedjes. De instructies worden gegeven in het Engels, ouderlijke begeleiding is essentieel. Prijs: 25 € per volume. Nintendo, op 3DS en 2DS,

Vanaf 5 jaar

De Oxford leesboom methode, een syllabisch leren lezen, heeft zijn waarde bewezen: 80% van de Engelse schoolkinderen gebruikt het en meer dan 130 landen publiceren de reeks edutainmentboeken met Biff, Chip en Kipper, drie broers en zussen, vergezeld door hun ouders en hun hond. Hier is een interactieve versie die de voortgang van het kind begeleidt. Na een enigszins verwarrende start (we moeten de geluiden van het dagelijks leven reproduceren, van de stofzuiger tot het kauwen van een kat!), Combineren de oefeningen schrijflettergrepen, uitspraakgeluiden met eenvoudige woorden en liedjes. De instructies worden gegeven in het Engels, ouderlijke begeleiding is essentieel.
Prijs: 25 € per volume. Nintendo, op 3DS en 2DS


Video: Lana Del Rey - Video Games Official Music Video (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Vut

  Het is interessant. U zult me ​​niet vragen, waar ik meer informatie over deze vraag kan vinden?

 2. Lameh

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het mis. We moeten bespreken.

 3. Laoghaire

  Welke woorden ...

 4. Hermes

  Volgens mij heb je het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we praten.

 5. Seafraid

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan mijn positie verdedigen. E-mail me op PM, we zullen bespreken.

 6. Djoser

  Verspil geen onnodige woorden.Schrijf een bericht