Galleries

Een mooie buik na de baby

Een mooie buik na de baby


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Haar babybuil verliezen, niet zo gemakkelijk! Tijdens de zwangerschap wordt de huid van de buik op de proef gesteld: getrokken en uitgerekt. Na de bevalling verliest ze haar elasticiteit. Onze tips, adviezen en gymbewegingen om een ​​mooie buik te vinden.

Een mooie buik na de baby (7 foto's)

Op het werk!

Een ronde buik met opgezwollen huid is heel normaal na de bevalling. Maar voor hoe lang? Als het voor sommige vrouwen gemakkelijker is om hun figuur terug te krijgen vóór de zwangerschap, zal het voor anderen meer geduld en strengheid vergen. We raken niet in paniek! Het zal zeker gaan, maar langzaam en langzaam ... Maar er is niets mis met het versnellen van "een beetje" dingen. Een platte buik, strak en stevig, we dromen allemaal na een bevalling.

Hoe vind je een platte buik en een stevig lichaam na de komst van de baby? We denken aan enkele tips die we niet verwachten. Zorg voor de huid, een goede nachtrust, geen draconische voeding ... En als het gaat om de sport, beginnen we soepel. Een beetje wandelen, wat yogahoudingen, zachte gymnastiek, een beetje zwemmen zou ideaal zijn. Hier zijn onze tips!

Geen draconische diëten!

Een mooie buik na de baby, het is zeker dat het wordt betaald. Maar na de bevalling is een dieet waarschijnlijk geen goed idee. Een goed dieet, gezond en evenwichtig, draagt ​​bij aan een juiste inname van elastine en collageenvezels om de huid te verstevigen en de toon te herstellen. Er is geen sprake van om het lichaam voedingsstoffen en vitamines te ontnemen.

Vitaminen A (vooral retinol), B, C en E spelen een essentiële rol bij het beschermen van de huid en het handhaven van de elasticiteit en de teint van de huid. Deze vitamines zijn betrokken bij de productie van collageenvezels.

Aarzel niet op uw bord met eieren, melk, gevogelte, walnoten en amandelen, vette vis, zonnebloemolie ...

Anders moeten we opletten met het zout, dat het water vasthoudt; het zout zal verzwakken en de bindweefsels vrijgeven!

Lees ook: 10 afslanktips

Veel slaap

Met baby huilen, luier verschonen, borstvoeding geven, babyflessen ... het is vaak moeilijk om te jongleren. De beste oplossing: slaap terwijl de baby slaapt ook!
Je denkt waarschijnlijk dat het niets te maken heeft met het silhouet, de buik. Maar zo! Slaap is belangrijk om een ​​gezonde levensstijl te respecteren; het klopt dat we minder knabbelen als we minder moe zijn, toch? Kleine dutjes zijn dan nodig!

Huidverzorging

Veel producten zijn momenteel beschikbaar om de huid te versterken en te verstevigen. Dit zijn meestal producten in de vorm van een vochtinbrengende crème, rijk aan vitamines, die op de huid worden aangebracht. Anti-cellulitis crèmes, het is nog beter!

U kunt advies krijgen van uw dermatoloog bij het kiezen van uw product. Producten op basis van shea-olie en rozenbottelolie zijn algemeen bekend en bevatten anti-elastasen.

Het aanbrengen van een crème vereist ook enkele voorzorgsmaatregelen om de huid te helpen zijn toon en stevigheid te herstellen. Op het niveau van de leden brengt men de crème van onder naar boven aan. Op bepaalde delen zoals de buik of de heupen maakt men cirkelvormige bewegingen alsof men het deel lichtjes masseert.

Vergeet niet om het product in uw handen op te warmen voordat u het aanbrengt.

Perineale revalidatie eerst en vooral

Perineale revalidatie is belangrijk voor alle vrouwen die net zijn bevallen. Het wordt meestal voorgeschreven tijdens een postpartumbezoek door de gynaecoloog of de verloskundige. Pas als u klaar bent met de perineale revalidatie, hoeft u geen moeite te doen.

De perineale heropvoedingssessies worden uitgevoerd gedurende de zes weken na de bevalling, afhankelijk van de wijze van bevalling of de gezondheidstoestand van de baby en de moeder.

Groen licht voor zachte oefeningen

Zes weken zijn verstreken! Je hebt het punt gemaakt met je gynaecoloog of je verloskundige, je hebt je perineale heropvoedingssessies gedaan, je kunt de fysieke oefeningen soepel hervatten, beginnend met enkele yogahoudingen, wandelen of zwemmen.

Yoga stelt je in staat om je flexibiliteit terug te krijgen en je lichaam geleidelijk en diep te hervormen.

Houding 1: Houding van de tijger

Tijgerhouding wordt vooral aanbevolen voor vrouwen na de bevalling. Deze houding verbetert de elasticiteit van de gewrichten van de wervelkolom, versterkt de buikriem, toont de spieren van de dijen en billen.

Stap 1: Ga zitten, billen op je hielen.

Stap 2: Ga tijdens het inademen op uw knieën zitten, uw handen uitgestrekt naar voren.

Stap 3: Plaats tijdens het uitademen uw handen voorzichtig plat op de vloer, met uitgestrekte armen. Je bevindt je op handen en voeten.

Stap 4: Breng uw linkerknie en uw hoofd tegelijkertijd onder uw lichaam en breng uw voorhoofd en knie dichter bij elkaar.

Stap 5: Trek tijdens het inademen je been naar achteren en omhoog (altijd knieën gebogen); strek tegelijkertijd je hoofd omhoog kijkend.

Stap 6: Terwijl je uitademt, breng je je knie en je hoofd terug onder je lichaam.

Maak deze flexie-extensiebewegingen met inachtneming van uw eigen ademhalingspatroon.

Verander van kant.

Houding 2: De houding van de kat

De houding van de kat zal de rug verzachten en gemakkelijk de interne organen van de buik of buik ontspannen. Deze houding versterkt zachtjes de buik- en rugspieren.

Op handen en voeten: knieën lichtjes los van de breedte van het bekken en handen goed plat en gespreid op de grond, gespreide schouderbreedte.

Breng je schouders naar achteren (draai je ellebogen terug naar de heupen om ervoor te zorgen dat je schouders goed terug zijn); en houd je rug recht.

Wanneer je klaar bent, begin je in te ademen door de buik op te zwellen en terug naar de grond te brengen, je hoofd een beetje recht te zetten en je ellebogen een beetje te buigen.

Adem vervolgens uit terwijl je de navel terugbrengt naar de ruggengraat en de rug rond maakt. Laat uw hoofd los en kijk naar uw navel onder uw lichaam.

Kom terug op een inademing en breng de buik en het borstbeen terug naar de grond.

Maak deze bewegingen met inachtneming van uw ademhalingsritme. Stop met 5 ademhalingen.

Uithoudingsvermogen na 4 maanden

Kleine oefeningen die meer uithoudingsvermogen vereisen, kunnen een paar maanden na levering beetje bij beetje worden geïntegreerd. Hoewel deze oefeningen zo eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren zijn, heeft u altijd het advies van uw arts nodig. Deze paar oefeningen helpen de onderrug te verzachten en de buikriem en het perineum te versterken en te verstevigen.

Oefening 1

Liggend op de rug. Buig je knieën en breng ze naar de borst. Leg je handen op je knieën en maak cirkelvormige bewegingen met je knieën gebogen. Maak 5 cirkelvormige bewegingen in elke richting.

Oefening 2

Altijd liggend op je rug plat op de vloer, knieën gebogen; armen gestrekt langs het lichaam. Breng je knieën naar de borst en contract de buikspieren.
Laat dan altijd, met het been gebogen, het rechterbeen omlaag en vervolgens het linkerbeen, enzovoort (maar raak de grond niet met de voet, handel alsof u een bal achter u schopt). Voer 10 bewegingen op en neer voor elk been.

 

Oefening 3

Liggend op de rug, gebogen knieën en naar de borst gebracht. Strek je armen langs je lichaam, naast je heupen.
Til je buste voorzichtig op (zo hoog als je kunt) terwijl je de buikspieren samentrekt, armen nog steeds liggend, knieën gebogen. Blijf een paar seconden in deze positie en keer dan terug naar de grond. Herhaal deze houding 3 of 5 keer op basis van uw gemak en op basis van uw prestaties, maar zonder te veel te forceren.

Ontdekken:Opmerkingen:

 1. Earm

  Maak fouten. We moeten bespreken.

 2. Wethrby

  Ik vind dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik nodig je uit om te bespreken. Schrijf in PM, we zullen praten.

 3. Jermaine

  Ik doe mee. Ik ben het eens met al het bovenstaande. We kunnen over dit thema communiceren.

 4. Gukazahn

  Het spijt me, maar naar mijn mening vergist u zich. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Aethelmaere

  Wat zouden we doen zonder uw briljante ideeSchrijf een bericht