Welzijn

Een mooie buik na de baby

Een mooie buik na de baby


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Haar babybuil verliezen, niet zo gemakkelijk! Tijdens de zwangerschap wordt de huid van de buik op de proef gesteld: getrokken en uitgerekt. Na de bevalling verliest ze haar elasticiteit. Onze tips, adviezen en gymbewegingen om een ​​mooie buik te vinden.

Hoe vind je een platte buik en een stevig lichaam na de komst van de baby? We denken aan enkele tips die we niet verwachten. Zorg voor de huid, een goede nachtrust, geen draconische voeding ... En als het op de sport aankomt, beginnen we soepel. Een beetje wandelen, wat yogahoudingen, zachte gymnastiek, een beetje zwemmen zou ideaal zijn. Hier zijn onze tips!

Geen draconisch regime

  • Een ronde buik met opgezwollen huid is heel normaal na de bevalling. Maar voor hoe lang? Als het voor sommige vrouwen gemakkelijker is om hun figuur terug te krijgen vóór de zwangerschap, zal het voor anderen meer geduld en strengheid vergen. We raken niet in paniek! Het zal zeker gaan, maar langzaam en langzaam ... Maar er is niets mis met het versnellen van "een beetje" dingen. Een platte buik, strak en stevig, we dromen allemaal na een bevalling.
  • Een mooie buik na de baby, het is zeker dat het wordt betaald. Maar na de bevalling is een dieet waarschijnlijk geen goed idee. Een goed dieet, gezond en evenwichtig, draagt ​​bij aan een juiste inname van elastine en collageenvezels om de huid te verstevigen en de toon te herstellen. Er is geen sprake van om het lichaam voedingsstoffen en vitamines te ontnemen.
  • Vitaminen A (vooral retinol), B, C en E spelen een essentiële rol bij het beschermen van de huid en het handhaven van de elasticiteit en de teint van de huid. Deze vitamines zijn betrokken bij de productie van collageenvezels.
  • Aarzel niet op uw bord met eieren, melk, gevogelte, walnoten en amandelen, vette vis, zonnebloemolie ...
  • Anders moeten we opletten met het zout, dat het water vasthoudt; het zout zal verzwakken en de bindweefsels vrijgeven!

Veel slaap

  • Met baby huilen, luier verschonen, borstvoeding geven, babyflessen ... het is vaak moeilijk om te jongleren. De beste oplossing: slaap terwijl de baby slaapt ook!
  • Je denkt waarschijnlijk dat het niets te maken heeft met het silhouet, de buik. Maar zo! Slaap is belangrijk om een ​​gezonde levensstijl te respecteren; het klopt dat we minder knabbelen als we minder moe zijn, toch? Kleine dutjes zijn dan nodig!

1 2 3


Video: Eerste week na bevalling & ons avond ritueel met 2 baby's. Sanny zoekt Geluk (Oktober 2022).