Je baby 0-1 jaar

Een autonome leeuw

Een autonome leeuw


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Geboren tussen 23 juli en 22 augustus, is je Lionceau een echte zonnestraal! Wat zijn zijn belangrijkste karaktereigenschappen, hoe gedraag je je met hem, welke spellen of cadeau-ideeën voor zijn verjaardag?

Zijn karakter

  • Hij heeft wat panache je kleine leeuw. De ziel van een leider. Kijk naar hem op het plein dat de rodelbaan van iedereen en deze wereld organiseert in korte broek die hem gehoorzaamt zonder terug te trekken. In de speeltuin is hij het die het spel beslist, die de pleaf organiseert, de geschillen bemiddelt.
  • Zijn geheim? De stem van een stentor (degene die 's morgens haar bib claimt!) En veel joie de vivre. Je kleine prins overtuigen ... met het risico soms een beetje te laten zien autoritair. Wie is de koning van de jungle?
  • Hij is knap, hij is trotshij is sterk ... als een leeuwenwelp. De mooiste van allemaal. Jij bent het niet die het zegt, maar het is duidelijk. Zo klein, hij ontwikkelt dit al gevoel voor esthetiek, een ziel van grote heer. Het is een echte zonnestraal, vrijgevig en openhartigen naar het beeld van die ster die het regeert, draait alles om hem heen, nou ja bijna.
  • Je kleine leeuw verschijnt ook heel snel autonoom. Bang, hem? Nooit ... of misschien gewoon op zijn plaats moeten blijven voor een hele gezinsmaaltijd.

Welk karakter voor jouw kleine leeuw voor jou? Onze enquête

Tekens rond de leeuw: Kreeft, Maagd.

Volgende pagina: onze tips om goed met hem samen te leven.

1 2 3


Video: Laura Hoogenstraaten genomineerde Jacques de Leeuw Prijs 2019 Fontys ArtCoDe (September 2022).