Zwangerschap

Een souvenirboek om 9 uitzonderlijke maanden bij te houden

Een souvenirboek om 9 uitzonderlijke maanden bij te houdenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je al een moeder bent, weet je dat zwangerschap een magische tijd is, waarvan we vaak terugdenken aan nostalgie. En als je je eerste baby verwacht, vertrouw ons dan: je leeft 9 maanden van ongelooflijke rijkdom, een magische haakjes in je leven. Een periode die een nauwkeurig en geïllustreerd souveniralbum verdient: een geboortefotoboek.

Kleine zorgen en groot geluk

Zwangerschap is een heel speciale tijd voor een vrouw. En elke zwangerschap is uniek. Dus elk moment van deze 9 maanden, waardoor je een moeder wordt, verdient het om grondig geleefd te worden, maar ook om een ​​herinnering achter te laten. Omdat je je over een paar maanden aan elk klein moment van deze magische periode wilt herinneren. U zult zich zelfs nostalgisch ochtendmisselijkheid of vermoeidheid herinneren! U wilt de echo's opnieuw beleven, u herinneren aan de eerste babyschop in uw buik, de muziek herinneren waarnaar u luisterde, de reizen die u maakte met "baby aan boord" ...

Al deze kleine en grote momenten verdienen het om zorgvuldig te worden vastgelegd. Voor jou en voor je kind later. Maar nu moet je erover nadenken: bereid je geboortefotoboek voor!

Let op alles, fotografeer alles! 

Het geboorte fotoboek is een fotoboek als geen ander. Het is de bevoorrechte plek waar je al je zwangerschap kunt vertellen. Dus denk vooral aan het nemen van foto's van elk speciaal moment: de aankondiging aan papa of toekomstige grootouders, afspraken bij de arts, de gebeurtenissen die u tijdens deze periode hebt meegemaakt (reizen, uitstapjes, vergaderingen ... ), je buik rond ... Vergeet niet op te merken wat je leeft, wat je voelt. Schrijf duidelijk alles op, dag na dag. Alles wat op dit moment misschien triviaal voor je lijkt, lijkt je misschien met het voordeel van achteraf of zelfs aanraken. Je zult zelfs met emotie nadenken over je zwangerschapskleding en je gewichtscurve! Dus houd een nauwkeurig "logboek" bij, let op alles, u zult later sorteren. En teken natuurlijk je smartphone bij de minste gelegenheid om foto's te maken.

Vertel je verhaal

Heb je zorgvuldig alle info, data, foto's verzameld? Nu is het tijd om het verhaal van je zwangerschap te vertellen, de positieve test op de dag van levering, om een ​​boek samen te stellen dat je later graag zult bekijken - en je kind op een dag te laten zien!

Om dit te doen, ga je gewoon naar de website van een online provider, die je aanbiedt om gepersonaliseerde fotoboeken samen te stellen. MyAlbumPhoto heeft bijvoorbeeld zelfs modellen gepland die specifiek zijn ontworpen om geboorteboeken te maken, en biedt modellen met zachte kleuren en vrolijke. U kunt vervolgens uw foto's, uw teksten en opmerkingen toevoegen ... De lay-out is heel eenvoudig dankzij de online tool, waarmee u uw foto's kunt plaatsen en uw teksten kunt toevoegen.

En blijf natuurlijk, nadat de baby is geboren, alles opnemen wat je dag na dag overkomt. Je kunt je volgende fotoboek maken: het babyfotoboek!


Video: De bijzondere maand september (September 2022).