Je baby 0-1 jaar

Een mobieltje? Wat een goed idee!

Een mobieltje? Wat een goed idee!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je baby heeft moeite om in slaap te vallen en lijkt klaar voor een nieuwe witte nacht? Jij niet omdat je morgenochtend een belangrijke vergadering hebt? Investeer dus snel in een mobiel.

Wat is het nut van een mobiel?

  • Mobiel helpt je baby een gevoel van observatie te ontwikkelen, evenals zijn vermogen om een ​​bewegend oog te volgen. Hij neemt ook deel aan het ontwaken van zijn zintuigen en dient uiteindelijk om hem te kalmeren en hem in slaap te brengen.
  • Dit is een stuk speelgoed dat hem zal helpen zijn zicht te oefenen. Het is tijdens het trainen dat zijn oog efficiënt wordt. De eerste dagen is de aanblik van je baby niet erg effectief, zijn wereld is volledig vaag en krijgt alleen vorm in gebieden met schaduwen en licht. Dit is de reden waarom de mobiel een uitstekend onderwerp van observatie is: tijdens het roeren vangt het het licht en laat het dansen op het oppervlak van zijn elementen. Deze veranderende reflecties verdienen de grootste interesse voor je baby. Interesse niet te sterk echter ... Twee of drie seconden is de maximale aandacht die hij kan.

Welke mobiel kiezen?

  • In zwart en wit zijn ze succesvoller dan in kleur, vanuit het oogpunt van baby's. Tenzij u zeer heldere kleuren kiest. Een mechanische muziekdoos die op elk moment kan worden gestopt, onderwerpen die opvallen als apart speelgoed ... dit zijn goede troeven voor een mobiel. Wat betreft de afstandsbediening waarmee verschillende functies op afstand kunnen worden geprogrammeerd of het lichtpatroon dat aan het plafond past, waarom niet, maar ze verhogen de prijs.

Waar plaatsen we het?

  • Meestal boven zijn bed. Maar er zijn ook versies voor de auto, het bad, de commode, de kinderwagen ... praktisch om de aandacht van uw peuter te trekken op een moment dat hij normaal gesproken beweegt!

Beveiliging natuurlijk!

  • De mobiel moet gemakkelijk aan het bed van je baby worden bevestigd en veilig. Volg de montage-instructies zorgvuldig. Plaats de ophangarm zo hoog mogelijk om te voorkomen dat uw baby zijn mobieltje pakt en hem neerslaat ... op zijn hoofd! Denk eraan om modellen met batterijen regelmatig te vervangen. Lege batterijen kunnen bijtende vloeistof lekken.

Safia Amor

 


Video: Lagere cijfers door je mobiel? (Oktober 2022).