Uw kind 3-5 jaar

Een picknick met je familie!

Een picknick met je familie!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Oké, er kunnen wat buien zijn. Maar als we niet buiten zijn in juli, wanneer zijn we er dan? Op het strand, in een veld, een weiland en zelfs onderaan de tuin ... organiseer een picknick! Je kind heeft de natuur nodig. En als je in de hoek woont, richting Yvelines, die tot 14 juli mooi projecteren ... (Nieuws 11 en 12/07/09)

Waarom houdt je kind van picknicken?

  • Het is uit de routine! Geen protocollen meer, handen op tafel ... deze keer kan hij heen en weer slingeren tussen het broodje en de yoghurt en het maakt niet uit of hij overal kruimels legt: de vogels pikken! En dan heeft de maaltijd een heel andere smaak als het extra is ... gewoon (geniet ervan dat hij alle vruchten van seizoenen en knapperige groenten proeft!).
  • Er is een kleine zij-dinette wat hem in vreugde brengt. We installeren een grote deken, grappig bestek of, beter, eten met je vingers! En voor een keer dat alles aan de hand is ...
  • Speel samen, aan het ja of nee, aan het Chinese portret, om woorden te vinden die beginnen met "ba", om je raadsels te vertellen: wat is allemaal grijs en heel erg groot (deze wolk bedreigt? maar nee, de olifant zie!).

Wat gebeurt er in Yvelines?

Voor het tweede jaar op rij organiseert Yvelines Tourisme picknicks. Het principe Iedereen neemt zijn picknick mee en geniet van het entertainment georganiseerd voor het feest. In afwachting van het programma van dit lange weekend:

  • In Maisons-Laffite op 12 juli. Afspraak om 12 uur op het centrale grasveld van de renbaan voor een traditionele "lunch op het gras" weg negentiende eeuw. Op het programma, paardenraces en een guinguette, doop van pony's, make-up en zelfs een schilderwedstrijd. Gratis en gratis toegang.
  • In het park van het paleis van Versailles 14 juli om 11 uur aan de oevers van het Canal Grande met instructies: in het wit gekleed! Op het programma van de fanfares, een grote bal, salsa en bossa ... Gratis en gratis toegang.
  • In Poissy op 14 juli. Afspraak om 10 uur op de uitzonderlijke locatie van Villa Savoye. We hebben zelfs het recht om dit monument van Corbusier die dag gratis te bezoeken! Gratis en gratis toegang.
  • In Evecquemont op 14 juli vanaf 13.00 uur voor een grote picknick op het basketbalveld. Om 17.00 uur zal het Andouille-brood gratis worden uitgedeeld. En om 10.30 uur het vuurwerk.

Meer weten

Een van deze gebeurtenissen verleidt je? Voor meer informatie, bezoek www.tourisme.yvelines.fr

Agnes Barboux

Recepten voor de picknick? Het is er!