Je baby 0-1 jaar

Een portier, maar welke?

Een portier, maar welke?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De drager is een stuk speelgoed dat goed wordt gewaardeerd door leerling-wandelaars! Hoe het te kiezen? Welke veiligheidsinstructies? Ons advies.

De drager, waarom?

  • De drager is ook en vooral een voertuig waarop uw kind met gevouwen benen kan zitten om te rennen met behulp van zijn voeten. Uitgerust met een stuurwiel of stuur en wielen, een kofferbak om speelgoed en knuffels te dragen en een claxon om te waarschuwen voor zijn aankomst, moedigt de drager de motoriek van uw kind aan en bevordert het, terwijl het hem vertrouwen geeft in hem.
  • De drager is meestal een voertuig om te duwen, zoals een vrachtwagen, uitgerust met een balk of een stuurwiel waarmee uw kind het kan vastpakken. Zo traint hij om te bewegen, zijn benen te bespieren en zijn evenwicht te beheersen door voort te bouwen op de machine en deze natuurlijk te duwen.

De vervoerder, beveiligingskant

  • Kies de drager op basis van de leeftijd van uw kind, de grootte, balans, eerste stappen ... Er zijn modellen van 6 maanden, maar de meeste zijn voor 10-12 maanden. Het moet de EN71-norm, de CE-markering en de contactgegevens van de fabrikant dragen.

De juiste maat

  • Voldoe beter aan de leeftijdsaanduiding van de fabrikant. Het goede idee Kies het samen met uw kind om er zeker van te zijn dat hij vooruit kan gaan als hij eenmaal op de machine zit.

Safia Amor

Zie ook ons ​​advies voor de trolley.

 


Video: LEERLING HEEFT HELE GROTE MOND (Oktober 2022).