Anders

Effectief drogen

Effectief drogen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je droog blaast, heb je een professionele föhn nodig die hard blaast. Hete lucht wordt gebruikt om het haar te drogen en te kammen. Bewaar de koude lucht voor de finish. Op tips zijn sproeiers (of concentrators) bedoeld voor föhnen. Smal om de hitte op kort haar, middellange lengte, fijn of nauwkeurig werk op de lokken te lokaliseren. Breed voor lang, dik haar. Het wordt altijd gebruikt op een gerimpeld haar. Pro Dryer van Babyliss. Het biedt ultrasnelle droging, diffundeert ionen voor verbeterde helderheid en hoge precisie dankzij drie concentrators: één van 4 mm en 2 van 6 mm. Zonder 8 snelheden / temperaturen te vergeten aangepast aan alle haartypes: € 99,90.

Als je droog blaast, heb je een professionele föhn nodig die hard blaast. Hete lucht wordt gebruikt om het haar te drogen en te kammen. Bewaar de koude lucht voor de finish. Op tips zijn sproeiers (of concentrators) bedoeld voor föhnen. Smal om de hitte op kort haar, middellange lengte, fijn of nauwkeurig werk op de lokken te lokaliseren. Breed voor lang, dik haar. Het wordt altijd gebruikt op een gerimpeld haar.
Pro Dryer van Babyliss. Het biedt ultrasnelle droging, diffundeert ionen voor verbeterde helderheid en hoge precisie dankzij drie concentrators: één van 4 mm en 2 van 6 mm. Zonder 8 snelheden / temperaturen te vergeten aangepast aan alle haartypes: € 99,90.


Video: Tolsma: Effectief drogen van aardappelen en uien (Oktober 2022).