Uw kind 1-3 jaar

Noodgevallen: wanneer te gaan?

Noodgevallen: wanneer te gaan?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zomer, vakantieseizoen, verlaten veel beoefenaars hun kantoor voor een paar vrije dagen. Of u nu op vakantie bent of niet, het vooruitzicht van dit tekort aan artsen stelt u niet gerust. Wat als je kind ziek was? Ga naar noodsituaties of niet? Wij antwoorden!

Noodgevallen, niet noodzakelijk!

 • Vanwege uw vakantie, de uwe of de uwe, wordt u benadrukt dat u de kinderarts van uw kind niet kunt raadplegen tijdens de zomer of de eindejaarsvakantie. Dit betekent niet dat je in elk geval bobo naar noodsituaties moet haasten. Het heeft geen zin om uren door te brengen in de gangen van hulpdiensten, die vaak overvol zijn, voor kleine symptomen.
 • In geval van kleine koorts (niet meer dan 38,5 ° C gedurende minder dan 48 uur, die kan dalen met paracetamol en baden waarvan de temperatuur 2 ° C lager is dan die van uw kind) evenveel als proberen een arts te vinden in de buurt van je huis of resort. U kunt navraag doen bij een apotheek of rechtstreeks contact opnemen met sosmedecins-france.fr.
 • Denk eraan om, voordat u op vakantie gaat, na te denken over het inpakken van uw gezondheidsboekje. Het bevat alle informatie die van groot nut kan zijn voor de behandelaar die uw kind zal onderzoeken.

Noodgevallen zonder aarzeling!

 • Bel in sommige gevallen Samu (15) of brandweer (18) of ga direct naar de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp voor kinderen. En dit zelfs als de kinderarts van uw kind niet afwezig is geweest.
 • Uw kind heeft aanhoudende koorts (meer dan 48,5 ° C gedurende meer dan 48 uur) met een gedragsverandering: hij is chagrijnig, kreunt constant en heeft geen eetlust. Hij is hypotoon (zacht als een lappenpop) of behoorlijk stijf aan de andere kant. hij stopt niet met slapen. Hij stuift. Hij heeft een bleke of grijze teint. Alleen noodsituaties kunnen de risico's van ernstige bacteriële infecties (meningitis, verergering van een urineweginfectie ...) elimineren en deze indien nodig behandelen.
 • Hij heeft ademhalingsproblemen, geen aarzeling, het is het directe ziekenhuis!

1 2Opmerkingen:

 1. Joosef

  Verdomme, test! Ik steun het volledig! Het is jammer, merkte ik, aan de vooravond van de komende nieuwjaarsvakanties, het internet is enigszins verarmd geworden in termen van bezoekers en, dienovereenkomstig, ook goede idee├źn, maar hier is het! Ik respecteer. En hier zit ik dagenlang in het net, vrienden zwaaiden meteen om het nieuwe jaar over de heuvel te vieren, maar ik kon niet vanwege de sessie

 2. Marek

  Gefeliciteerd, ik vind dit een geweldige gedachte.

 3. Alva

  Wat in zo'n geval om te doen?

 4. Fauran

  Ik ben u zeer dankbaar voor de informatie. Het was erg nuttig voor mij.

 5. Madden

  In general, frankly speaking, the comments here are much more entertaining than the messages themselves. (No offense to the author, of course :))

 6. Guzshura

  zeer opmerkelijk onderwerpSchrijf een bericht