Nieuws

VS: Een 6-jarig meisje zocht op het vliegveld!

VS: Een 6-jarig meisje zocht op het vliegveld!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op het vliegveld in New Orleans onderging een 6-jarig meisje na het passeren van de veiligheidspoorten geavanceerde graafwerkzaamheden. Geschokt, de ouders rafelen niet terwijl de lokale veiligheidsdienst gelooft dat het gewoon zijn werk heeft gedaan. (Nieuws van 16 en 17/04/11)

 • Kleine Anna, 6, had dat zeker niet verwacht. Op weg naar het vliegveld van New Orleans met haar ouders, werd ze geselecteerd voor een geavanceerde opgraving, door palpatie, na het passeren van de veiligheidspoorten.
 • Geschokt, de ouders van het meisje filmde de scène met hun mobiele telefoon. We zien de agent, een vrouw, het kind waarschuwen dat ze haar hand "achter haar riem" zal bewegen. Ze legt ook aan ouders uit dat ze haar geslachtsdelen alleen "met de rug" van haar handen, bedekt met plastic handschoenen, zal aanraken.

Bange terroristen gebruiken kinderen

 • Is de zoektocht te ver gegaan voor een kind? Het lokale agentschap voor luchtveiligheid verdedigt zichzelf door uit te leggen dat het zich aan de regels heeft gehouden en is bang dat terroristen kinderen gaan gebruiken als de beveiligingsmaatregelen worden versoepeld.
 • Jason ChaffetzEen congresambtenaar zei dat hij "walgde en verontwaardigd" was en verklaarde "een duidelijke verkrachting" van een regel van de TSA tegen palpatie bij kinderen jonger dan 13 jaar.
 • Poom de video te bekijken, klik hier

Niet beter in Frankrijk?

• Vorige week, in het Roseraie-district, in Angers, vijf kinderen van 7 tot 9 jaar, vier meisjes en een jongen bevonden zich op het politiebureau nadat ze met stukken hout in de tuin van hun stad hadden gekrabbeld. In zijn verdediging legde de politie uit dat ze de kinderen niet naar het station brachten voor vandalisme, maar omdat ze alleen achterbleven. De officier van justitie Brigitte Angibaud voelde eenvoudigweg van zijn kant dat "de politie dit beter had kunnen regelen".

Stéphanie Letellier


Video: FAN NA 5 MAANDEN VERRAST OP SCHIPHOL! #2125 (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Darwin

  Cool, ik ben ontroerd)

 2. Samujin

  dat we zouden doen zonder uw opmerkelijke idee

 3. Anzor

  Wonderbaarlijk nuttig berichtSchrijf een bericht