Anders

Gebruik, misbruik mam

Gebruik, misbruik mam


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de verzameling "Les Essentiels d ': 38 toetsen om zijn taal te verbeteren", verkocht met het decembernummer van. Zoom vandaag in op het babbelen.

 • Als je bij je baby bent, spontaan druk je jezelf anders uit, op een manier die taalkundigen Mamanais, Motherese in het Engels hebben genoemd, en dat ze zich hebben uitgebreid tot de Parentais, omdat dit taalregister de vertrouwde omgeving van het kind, de vader, de broers betreft en zussen, grootouders ... De intonatie is acuter, zachter, prosodie en de uitspraak wordt melodischer, meer geaccentueerd.
 • Kortom, omdat de natuur goed gedaan is, u spreekt niet met uw kind zoals u naar een belastinginspecteur zou gaan! En als het misschien belachelijk lijkt en je het gevoel geeft van kokhalzen, censureer jezelf niet, integendeel, ga er grondig voor. Stuur het bericht naar zijn vader: de Mamanais of de Parentais, jouw kleine schat, hij aanbidt.

Pratende baby, ja maar ...

 • Als tussen u en uw baby, neemt het taalregister een belangrijke plaats in op de kaart van Tender is het niet nodig om hem in wartaal te praten. Haro op "baby yum-yum?" En "baby popo?" Als je zin wilt geven aan wat je wilt uitdrukken, geef dan de voorkeur aan "Mijn liefde Salomé, je hebt honger, wil je je fles?" Of "Mijn lieve Jules, je bent nat, je moet me je luier verschonen "Praat normaal met hem, vermijd de allesomvattende woorden zoals" ding, ding of ding "... Maar zonder dat spreek je hem aan met een retoriek van academicus! Niets ernstigs als je jezelf een kleintje toestaat: "Mijn Sacha schat, je bent moe, je wilt gaan slapen?" Wat belangrijk is, is dat wanneer ze 8 jaar oud en moe is, je kleine meid weet dat ze moet gaan slapen en niet slapen.

Frédérique Odasso

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 38 toetsen om uw taal te verbeteren", verkocht met het decembernummer van, zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: WAYNE: IK BEN MISBRUIKT MAM!. EOTBDD All Stars Meekijken met Wayne (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Etalpalli

  Maak fouten. We moeten bespreken. Schrijf me in PM.

 2. Mazukus

  Excuseer me voor wat ik me bewust ben van het bemoeien met ... deze situatie. We kunnen discussiƫren.

 3. Dagonet

  Gezaghebbend standpunt, grappig ...

 4. Knox

  Trek het je niet aan!Schrijf een bericht