Welzijn

Solo vakanties: 4 gouden regels voor een geslaagd uitje

Solo vakanties: 4 gouden regels voor een geslaagd uitje


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er wordt besloten, u zult een paar dagen vakantie alleen doorbrengen, zonder man of kind. En maakt niet uit als het niet erg moederlijk correct is. Gefeliciteerd, je hebt onze zegen! Hier zijn onze tips om volledig te profiteren van deze haakjes.

1. Kies de juiste duur

  • Als je dat een week voelt, het is teveel voor je partner, wijs je eisen af. In vier dagen heeft u tijd om de verbinding te verbreken. En bovenal hebt u een eerste mijlpaal bereikt en een principe onderschreven.

2. Hang niet aan de telefoon

  • U hoeft niet alle moeite te doen om uw solo-break te organiseren als het is om je familie tien keer per dag te bellen! Maak van tevoren een dagelijkse telefonische afspraak, op een specifiek tijdstip en vergeet uw mobiele telefoon voor de rest van de tijd. Zonder deze kleine persoonlijke discipline, zult u niet genieten van de voordelen van deze snee, uw kinderen en uw man ook niet.

3. Doe wat je echt leuk vindt

  • Oefen geen druk uit om deze vrije tijd koste wat kost in te vullen. Als dit je wens is, doe dan niets, of profiteer ervan om je over te geven aan activiteiten waarmee je meestal gefrustreerd bent. Omdat u geen concessie hoeft te doen aan de keuze van het programma en niet langer het ritme van de ander hoeft te ondergaan, is dit alleen al het belang van de vakantie!

4. Raak niet in paniek als je momenten van kakkerlak hebt

  • Blijf in jezelf met jezelf van ochtend tot avond, zonder het geschreeuw van kinderen en zonder de eisen van haar man, lijkt het misschien een beetje lang ... Het is mogelijk dat deze vakanties in solo flirten soms met een beetje verdriet. "Maar wat kwam ik doen in deze kombuis?" Dat, je hebt het recht om het tegen jezelf te zeggen, maar niet om het aan anderen te bekennen! Ja, je uitje was absoluut geweldig, vertel het ze. Trouwens, het is waar: dankzij dat realiseerde je je hoeveel je aan hen verschuldigd bent!

Isabelle Gravillon

Om ook te lezen:

15 tips om je koppel te verhogen.

Tips om mijn leven als moeder te vereenvoudigen.

 


Video: The Love Boat: The Movie Cutscenes; Game Subtitles (Oktober 2022).