Uw kind 1-3 jaar

Vakantie: een nieuwe plek is avontuur!

Vakantie: een nieuwe plek is avontuur!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kamperen, huren, hotel ... Deze onbekende plaatsen kunnen uw kleine huis destabiliseren, maar bieden hem ook de mogelijkheid om het te ontdekken! Onze tips om uw kind te helpen zich aan te passen.

Organiseer een rondleiding

 • Wat een genot voor u om eindelijk het kleine hotel of de bungalow te ontdekken die op internet is opgegraven! Je enthousiasme zal noodzakelijkerwijs communicatief zijn! Een rondleiding op de dag van aankomst - van de tuin naar de kasten van uw kamer, door alle kamers - zal uw peuter geruststellen als hij zich een beetje zorgen maakt over het vinden van een nieuwe plek. Maar er zijn ook het onverwachte.
 • "Vorige zomer sliepen we in tenten met onze 2-jarige jongen. Tijdens de nacht begon de regen te vallen. Hij was volledig in paniek om het geluid van de druppels op het doek te horen! ", Zegt Geoffroy, vader van Lucien.
 • Een rondleiding kon zeker niet op deze tegenslag anticiperen! De ouder kan echter met zijn kind naar ongewone geluiden luisteren en hem deze uitleggen zodat de verbeelding van het jongste kind geen enge verhalen kan galopperen en smeden!

Maak een cocon

 • Om ervoor te zorgen dat uw kind zich op zijn gemak voelt op een plaats waar hij nog nooit is geweest, moet hij een aantal bekende voorwerpen vinden. Het is niet nodig om het hele huis te verplaatsen, draag de lakens gedrenkt in zijn geur of bedbumper! Op zichzelf biedt de deken al voldoende geruststelling: het is precies de rol van deze onwillige kleine metgezel om hem te helpen omgaan met nieuwe situaties en een beetje verontrustend.
 • "Als we met een vakantie op vakantie gaan, hebben we altijd wat van Lise's favoriete speelgoed bij zich. Een beetje alsof we een klein stukje van zijn kamer aan het vervoeren waren! ", Zegt Sylvaine, moeder van Lise, 18 maanden.
 • Zorg er ook voor dat je dezelfde bedtijdrituelen in acht neemt die je de rest van het jaar beoefent.

1 2


Video: AANGEHOUDEN + JUNKIES TEGENGEKOMEN OP VERLATEN LOCATIE #VAELTAX (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Faeshura

  Ja inderdaad. Ik ben het eens met alles wat hierboven is gezegd.

 2. Morven

  Ik laat zelden reacties achter, maar echt een interessante blog, veel succes!

 3. Vudorn

  Dit was en met mij. Over dit onderwerp kunnen we communiceren.

 4. Vijind

  Je maakt een fout. E -mail me op PM, we zullen het bespreken.

 5. Macauslan

  Ik weet een andere oplossing

 6. Edrik

  Geen slechte site, ik heb een heleboel noodzakelijke informatie gevonden

 7. Arasar

  check het, check het uit.Schrijf een bericht