Nieuws

Influenza A-vaccin: aanbevelingen

Influenza A-vaccin: aanbevelingen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Chapo

INFLUENZA VACCINE: AANBEVELINGEN

Mutatie van het influenza A-virus

Voor het eerst geïdentificeerd in Noorwegen, zijn mutaties van het influenza A-virus in Frankrijk herkend. Vincent Enouf, plaatsvervangend hoofd van het nationale referentiecentrum voor de noordelijke regio Influenza bij het Institut Pasteur, vertelt ons meer. (Nieuws van 04/12/09)

Blijft het vaccin effectief?

"Het belangrijkste risico is influenza A, niet het vaccin"

De uitbraak van influenza A blijft zich verspreiden en er blijven vragen over. Is het vaccin betrouwbaar? Is deze griep zo erg? Professor Didier Houssin, directeur-generaal Gezondheid, maakt de balans op. (Nieuws van 30/11/09)

Update over het vaccin

Influenza A: Immunisatie begint begin december primair

Aanvankelijk aangekondigd vanaf 25 november, begint de vaccinatie van 6,6 miljoen leerlingen in het basis- en kleuterschoolprogramma begin december. (Nieuws van 25/11/09)

Meer informatie gebruiksaanwijzing.

Het vaccin zonder adjuvans tegen griep A binnenkort beschikbaar

Enkele dagen na de start van de vaccinatiecampagne tegen influenza A heeft het Franse Agentschap voor gezondheidsbescherming van gezondheidsproducten (Afssaps) toestemming verleend om het vaccin zonder adjuvans op de markt te brengen voor zwangere vrouwen en kinderen van minder dan 2 jaar oud. (Nieuws van 17/11/09)

Meer informatie gebruiksaanwijzing.

Influenza A: moeten we bang zijn voor vaccinatie?

De vaccinatiecampagne begint vandaag voor de kwetsbare en de entourage van de baby's van minder dan 6 maanden. Zijn vaccins klaar? Zijn ze echt nodig? Tijdens een persconferentie reageerden drie kinderartsen en huisartsen op de controverse en herinnerden de interesse aan deze vaccinatie, vooral voor kinderen. (Nieuws van 12/11/09)

Vraag ik.

Influenza A: de vaccinatiecampagne wordt duidelijker

Aangezien de vaccinatiecampagne donderdag (12 november) begint voor de kwetsbare en de entourage van zuigelingen jonger dan 6 maanden, heeft de minister van Nationaal Onderwijs, Luc Chatel, aangekondigd dat de schoolkinderen kunnen profiteren, op basis van de vrijwilligerswerk, vanaf 25 november. (Nieuws van 10/11/09)

Vaccin, waar zijn we?

Hoe kies je je hydro-alcoholische gel?

Terwijl het H1N1-virus blijft groeien, herinnert Afssaps, Frans Agentschap voor de gezondheid van gezondheidsproducten, eraan dat goede handhygiëne en het gebruik van ontsmettingsmiddelen de overdracht van dit virus kunnen verminderen. Maar hoe kies je een hydro-alcoholische gel? (Nieuws van 30/09/09)

Hygiëne, gebruiksaanwijzing.

Een adjuvans vaccin voor wie?

Hoewel de vaccinatiecampagne over influenza A over enkele weken van start gaat, blijven er twijfels bestaan ‚Äč‚Äčover de effecten van het vaccin met adjuvans bij zwangere vrouwen en jonge kinderen. (Nieuws van 22/09/09)

Welk vaccin voor mij?

A / H1N1 griep: 3 prioriteitsgroepen voor vaccinatie

De Europese Unie bevestigde deze week het belang van vaccinatie van mensen met een risico van meer dan 6 maanden, gezondheidswerkers en zwangere vrouwen als een prioriteit tegen het H1N1-virus. (Nieuws van 27/08/09) Ik informeer mezelf.

Een A / H1N1-griepvaccin voor kinderen?

Terwijl het aantal bevestigde gevallen van influenza A / H1N1 276 is in Frankrijk, bestuderen farmaceutische bedrijven een vaccin voor kinderen. Professor Daniel Floret, voorzitter van de Technische Commissie voor immunisaties, vertelt ons meer. (Nieuws 02/07/09) De antwoorden van professor Daniel Floret.


Video: NL subs!! Stanley Plotkin, Grondlegger van vaccinaties, onder ede , Full 9h Video!!! NL subs!!!!!! (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Sein

  Heel goed, dacht ik ook.

 2. Aramuro

  Ik bevestig. Ik abonneer me op al het bovenstaande.Laten we dit bespreken

 3. Aswan

  Ik weet niet hoe aan wie, ik vond het leuk!

 4. Grosida

  Mijn excuses, maar ik denk dat je het mis hebt. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM, we praten.Schrijf een bericht