Je baby 0-1 jaar

Vaccins: ben je scherp?

Vaccins: ben je scherp?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vaccins zijn een bescherming tegen zeer ernstige ziekten. Vaccins beschermen het niet alleen, maar verminderen ook het risico op epidemieën. Sommige vaccinaties zijn verplicht, andere aanbevolen ... Hoe werkt het precies? Wanneer vaccineren? Ons bestand

Zijn vaccinatieschema van 0 tot 13 jaar

Welke vaccinaties zijn vereist en aanbevolen voor uw baby of kind? Vind het schema van zijn vaccins gepubliceerd door het ministerie van volksgezondheid.

Welke vaccins?

Een vaccin, hoe het werkt en waarom herinneringen

Het vaccineren van uw kind beschermt hem en helpt ook het risico op een epidemie te beperken. Hoe werkt een vaccin? Wat zijn de vereiste en aanbevolen vaccins? Waarom terugbellen? Answers.

De vaccinatie in kwestie.

Eerste vaccins, geen paniek

Al 2 maanden ... je baby heeft een afspraak met zijn eerste injectie tegen difterie, tetanus en polio. Maak je je een beetje zorgen over deze vaccinatie?

Vaccin, het komt wel goed!

Ben je op de hoogte van vaccins?

U faalt nooit om uw kind naar de dokter te brengen voor zijn vaccinaties, maar bent u onbetwist over dit onderwerp? Bekijk het door onze quiz te doen.

Onze vaccinquiz.

Niet-verplichte vaccins

Alle vaccins op de kalender zijn niet verplicht. Sommige worden alleen aanbevolen. MMR, hepatitis, kinkhoest ... we maken de balans op.

Aanbevolen vaccins

Griep, waterpokken, papillomavirus ... zijn grote vaccins

Bij het invoeren van CP, als het immunisatieschema van uw kind niet actueel is, zal de schoolarts dit melden. Hier is een kleine herinnering aan de vaccinaties die u voor uw kind moet doen.

Welke vaccins voor mijn kind?

Welke vaccins zijn zwanger?

Voordat u met uw zwangerschap begint, is het raadzaam om uw immunisatiedekking te controleren. Zijn vaccins en zwangerschap compatibel? Welke te doen en welke te vermijden?

Welke vaccins voor mij?


Video: WAT DOE JE ALS JE EEN WOND HEBT DOOR EEN SCHERP VOORWERP? EHBO. Later als ik groot ben RTL4 (Oktober 2022).