Uw kind 1-3 jaar

Varicella: phyto, homeo ... natuurremedies

Varicella: phyto, homeo ... natuurremedies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tussen 3 maanden en 10 jaar krijgt uw kind waarschijnlijk waterpokken. Om het virus te bestrijden, is het essentieel om uw immuunsysteem te versterken. Denk na over oplossingen in de natuur. Kruidengeneeskunde, homeopathie, massage of voeding ... probeer deze 4 natuurlijke en effectieve remedies.

Varicella: de voedingsreflex

 • Matige koorts, grote vermoeidheid, loopneus? Waterpokken is in incubatie. Uitbarsting van rode puistjes dan blaasjes gezwollen met een heldere vloeistof? Het virus is geactiveerd.
 • Het is na 10 tot 12 dagen dat de korsten beginnen te vallen om ruimte te laten voor min of meer zichtbare littekens, afhankelijk van de intensiteit van het krabben.
 • Naast het knippen van de nagels voor je kleine patiënt of het aantrekken van handschoenen, moet je je immuunsysteem helpen versterken met een magnesiumrijk dieet.
 • Zo zullen een puur biologisch cacaoontbijt en ongeraffineerde ontbijtgranen, maaltijden bestaande uit spinazie, linzen, rijst en een volledige bananenproeverij goede bondgenoten zijn tegen vermoeidheid en antivirus.
 • Denk er ook aan om hem rauwe appel, gekookt of in sap te geven. Het is een zeer goed intestinaal antisepticum en een natuurlijke bloedzuiveringsinstallatie.

Truc

Vervang uw mineraalwater door Hepar-water, alleen vanaf 1 jaar. Snijd het met een appelsap als je kind de smaak niet lekker vindt.

1 2 3


Video: Varicella zoster virus - causes, symptoms, diagnosis, treatment, pathology (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Tu

  In my opinion it already was discussed.

 2. Tripper

  Author keep up the good work

 3. Zulumi

  Ik bedenk, wat is het heel interessant thema. Ik stel allemaal voor om actiever deel te nemen aan discussie.

 4. Mahfouz

  Je had het mis, zou het kunnen?

 5. Yozshuk

  uchi-ways

 6. Jerrah

  Gefeliciteerd, briljant idee en tijdigSchrijf een bericht