Je kind 3-5 jaar

Waterpokken, roseola, roodvonk ... wat te doen?

Waterpokken, roseola, roodvonk ... wat te doen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kleine puistjes, keelpijn, koorts ... dit is waterpokken, roseola of misschien roodvonk. Zeer besmettelijk, sommige eruptieve ziekten treffen nog steeds kinderen. We inventariseren ons bestand.

 

Waterpokken

Deze kinderziekte staat bekend om zijn puistjes, de jeuk en de littekens die het kan achterlaten. Heel vaak goedaardig, kan waterpokken superinfecties van de huid veroorzaken, die soms een antibioticabehandeling rechtvaardigen. Dr. Robert Cohen, kinderarts, beantwoordt onze vragen. Het advies van de specialist

Varicella: test je kennis

Hoe is waterpokken besmettelijk? Hoe de knoppen te desinfecteren? Weet je zeker dat je alles weet over deze klassieke waterpokken? Doe voor de zekerheid onze quiz.

Varicella: phyto, homeo ... natuurremedies

Tussen 3 maanden en 10 jaar krijgt uw kind waarschijnlijk waterpokken. Om het virus te bestrijden, is het essentieel om uw immuunsysteem te versterken. Denk na over oplossingen in de natuur. Kruidengeneeskunde, homeopathie, massage of voeding ... probeer deze 4 natuurlijke en effectieve remedies. Natuur oplossingen.

Roodvonk

Infantiele bacterieziekte, roodvonk dringt regelmatig de klaslokalen binnen en veroorzaakt prachtige collecties puistjes! Het meest blootgesteld: het kind van 3 tot 8 jaar. Het advies van onze specialist, Dr. Lyonel Rossant, kinderarts. Roodvonk, een zeldzame ziekte

10 vragen over roodvonk

Ziekte "met puistjes" zoals waterpokken, roodvonk heeft een aantal kenmerken. Waar komt het aan? Hoe herken je het? Om het te behandelen? Is het echt besmettelijk? Doe onze quiz om op de hoogte te blijven van deze kinderziekte. Ik doe de quiz!

 

Roseola

Uw kind heeft net de laatste drie dagen met koorts doorgebracht. En plotseling zijn er roze vlekken op zijn huid. En als hij de roseola had? Wat zijn deze kleine knopjes?

4 tips voor een "quarantaine" well cocoon in het geval van kleine knoppen

Vergeet niet om uw kleine patiënt te hydrateren zelfs 's nachts en meer tijdens koortsachtige stijgingen: water, bouillon, vruchtensap, kruidenthee ...

Bedek hem niet te veel als hij koorts heeft. Trek een licht en los kledingstuk aan. Een blad dat u regelmatig verandert, is voldoende.

Ventileer uw kamer wanneer het er niet is en tocht vermijden.

Zolang je kind moe is, blijft hij liever in bed liggenanders belet niets hem om slippers te dweilen.

Wilt u uw ervaringen en vragen delen? Tot ziens op onze Gezondheidsforum.


Video: WAT TE DOEN BIJ STIKKEN! (September 2022).