Uw kind 3-5 jaar

Wratten: phyto, homeo ... natuurremedies

Wratten: phyto, homeo ... natuurremedies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het zwembad, de fitnessruimte, de badkamer ... zijn favoriete plekken voor wratten. Of ze zich aan de voeten of handen van uw kind ontwikkelen, het is beter om snel te handelen om besmetting te voorkomen. Kruidengeneeskunde, homeopathie, massage of voeding ... hier zijn 4 natuurlijke en effectieve oplossingen.

 • Deze kleine huidgroei worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV) dat ook op een gezonde huid voorkomt. Deze infectie heeft ook een psychosomatische component, omdat een wrat kan verdwijnen als gevolg van bepaalde emoties. De aanwezigheid van wratten is daarom gekoppeld aan een evenwicht tussen het virus en het immuunsysteem. Besmettelijk, soms pijnlijk, maar zonder gevaar is het niet altijd gemakkelijk om er vanaf te komen.
 • Voordat u doorgaat met cryotherapie (koude zorg) of andere behandelingen, begin met het versterken van het immuunsysteem van uw kind om het virus te verzwakken en de wratten mooi te maken zonder lokale ontsteking te creëren. Tegelijkertijd zou de combinatie van natuurlijke remedies, intern en extern, het genezingsproces moeten versnellen.

Wratten: de voedingsreflex

 • zij alleen een beroerte of vermoeidheid om het immuunsysteem te verzwakken. Het kan niet genoeg worden herhaald: het is in zijn bord dat uw kind zijn vitaliteit trekt, fruit en groenten consumeert die rijk zijn aan vitamine A en C, genieten van een dagelijkse inname van vitamine E, sporenelementen zoals zink en selenium en omega 3.
 • Wist je dat zaden? en noten bieden deze voedingsstoffen die de immuniteit verbeteren? Paranoten zijn rijk aan selenium, amandelen in vitamine E, walnoten in omega 3 en sesamzaden in zink. Vergeet niet om ze op te nemen in de gerechten van uw kind door verschillende geneugten en smaken: toast met amandelpuree, crudités bestrooid met pijnboompitten, kastanjepuree, kokosyoghurt of granen met noten. Om nog maar te zwijgen van een goede toevoer van eiwitten, die het mogelijk maken antilichamen te produceren, de belangrijkste moleculen van het immuunsysteem.

Truc

Als uw kind terughoudend is om zaden en noten te consumeren, keer dan terug naar een zekere gok: de chocopasta.

1 2 3


Video: Wratten - Wat zijn het en hoe kun je ze verwijderen? (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Kajimuro

  Geweldig, nuttig bericht

 2. Daniel

  De uitstekende boodschap, feliciteer ik)))))))

 3. Wincel

  Ja, dat is een begrijpelijk antwoord.Schrijf een bericht