Nieuws

Om "vergeten baby" alarmen?

Om "vergeten baby" alarmen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Na het drama van de baby die afgelopen vrijdag in Arcueil in de auto van zijn moeder was vergeten, kondigde Nadine Morano, staatssecretaris voor het gezin, aan dat ze een generalisatie van waarschuwingssystemen wilde zien om nieuwe ongevallen te voorkomen. (Nieuws van 08/06/10)

  • Een meisje van 16 maanden stierf aan uitdroging afgelopen vrijdag in Arcueil, vergeten in de auto door zijn moeder. Deze tragedie staat helaas niet op zichzelf. Tussen juni 2007 en augustus 2009 heeft de Commissie consumentenveiligheid 26 ongevallen van hetzelfde type vastgesteld. 22 vonden plaats in Frankrijk, 2 in Frankrijk en 2 in België. 7 van deze gevallen bleken fataal. 85% van deze omissies betrof kinderen jonger dan 3 jaar oud.
  • Geconfronteerd met deze tragedie, Nadine Morano, staatssecretaris voor het gezin, kondigde aan dat het automakers en alarmfabrikanten zo snel mogelijk samenbrengt.
  • Het doel van deze bijeenkomst is om de apparaten te inventariseren alarm en bespreek de mogelijkheid van een generalisatie van dit type alarm. Bieden autofabrikanten binnenkort ook de melding 'vergeten baby' naast GPS? Geval volgt ...

Alison Novic


Video: OM Chanting @417 Hz. Removes All Negative Blocks (Oktober 2022).