Zwangerschap

Naar welke specialist?

Naar welke specialist?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naar welke specialist kan een toekomstige moeder zich wenden als ze meer te weten komt over haar zwangerschap? Hoe de juiste persoon te vinden en hoe te raadplegen? De antwoorden in video van Francine Dauphin, verloskundige.

Als vroedvrouw biedt Francine Dauphin een zogenoemde wereldwijde begeleiding, dat wil zeggen vóór, tijdens en na de geboorte.

Tot welke specialist kan een zwangere vrouw zich tegenwoordig wenden? Een verloskundige, een gynaecoloog, een doula?

 • Om de zwangerschap te volgen, heb je iemand nodig die medisch is. De vrouw die haar zwangerschap leert, heeft de keuze tussen haar huisarts, de gynaecoloog die haar meestal volgt, een gynaecoloog-verloskundige of een verloskundige. Vroedvrouwen hebben de mogelijkheid om een ​​zwangerschap van het ene einde naar het andere te volgen, als deze zwangerschap normaal is. De toekomstige moeder zal voor haar zoeken naar welke beoefenaar ze het dichtst zal zijn.

Hoe deze beoefenaar te vinden?

 • Ten eerste zijn er de Gouden Gids. Voor verloskundigen zullen vrouwen ze alleen vinden tijdens een zwangerschap. Of ze zullen het kiezen omdat ze het wisten voor een vorige zwangerschap. Of ze zoeken in de directory en nemen contact op met een van ons. De huisarts, ze kennen hem. De gynaecoloog die hen ook volgt. De gynaecoloog-verloskundige is misschien wat minder. Zwangere vrouwen moeten zien op basis van hun persoonlijke probleem.

Hoe vaak moet de gekozen specialist worden gezien?

 • Dit wordt bepaald door de volksgezondheidscode. Over het algemeen is het een maandelijks consult. Eén consult per reguliere maand.
 • Het eerste consult is meestal iets langer dan de anderen omdat we een soort zwangerschapskalender zullen poetsen. Om uit te leggen hoe dingen zullen gebeuren. En dan zullen we met vrouwen praten om erachter te komen wat ze willen, waar ze willen bevallen, hoe ze zich dingen voorstellen. Als het niet de eerste baby is, hoe is het dan gebeurd tijdens eerdere bevallingen? Wat ze willen reproduceren of juist niet willen reproduceren.
 • Het ritme is dan eenmaal per maand een medisch consult tijdens de zwangerschap.

Grosses tracking: alle artikelen

Alle zwangerschapsvideo's


Video: Welke hardloopschoenen moet ik kopen? Rene Vos de hardloopschoenen specialist legt uit! (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Pheobus

  we zullen wel zien

 2. Odion

  Natuurlijk. Ik onderschrijf al het bovenstaande. Over dit thema kunnen we communiceren.Schrijf een bericht