Uw kind 5-11 jaar

Bezoek aan gezondheidsspecialisten

Bezoek aan gezondheidsspecialisten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kinderarts, homeopaat, tandarts, oogarts ... Aarzel niet om ze aan het begin van het schooljaar te raadplegen om de balans op te maken van de gezondheid van uw schoolkind. Wat is het punt? Wanneer raadplegen? Hoe het te vinden? Wat zijn de goede vragen om te stellen?

DE PEDIATRISCHE

Wat kan ik van hem verwachten

  • De kinderarts volgt de fysieke en psychomotorische ontwikkeling van uw kind. Wegen, meting van hoofdomtrek en hoofdomtrek worden regelmatig geregistreerd om de evolutie van zijn groei te volgen. Het evalueert de reacties van uw kind op bepaalde stimulatie op basis van zijn leeftijd. Tegelijkertijd voert het alle verplichte vaccinaties uit en informeert u over de aanbevolen vaccinaties. Ten slotte staat hij tot uw beschikking voor elk relatieprobleem tussen u en uw kind.

Ik stel hem de juiste vragen

  • Wat is de juiste houding bij hoge koorts?
  • Is BCG nog steeds relevant voor mijn kind?
  • Welke tekenen kan ik herkennen als voedselallergie, luchtwegen?
  • Kan ik u indien nodig gemakkelijk bereiken?

Ik raadpleeg hem

  • Traditioneel is in het begin een bezoek vereist voor enkele controles: ziet uw kind het goed? Is de groei normaal? Heeft hij een preventieve behandeling tegen winterziekten nodig? Vervolgens kan het overleg worden gespreid. Het draait allemaal om de gezondheid van uw kind en de legitieme zorgen die u kunnen plagen!
  • En geval per geval: als uw kind hoge koorts heeft, als hij gewicht verliest, als een uitslag van puistjes verschijnt, als hij weigert te eten, als hij verdrietig, apathisch is, zonder enthousiasme.

Ik vind het

  • Om praktische redenen is het ideaal om een ​​specialist in de buurt van uw huis te zoeken. Zorg er echter voor dat de persoon in kwestie snel kan worden geraadpleegd en stemt ermee in om telefonisch advies te geven. Het is leuk, vooral als het je eerste kind is. De sleutel is om een ​​vertrouwensrelatie tot stand te brengen.

1 2 3 4


Video: Belly Armor - LifestyleXperience RTL4 - Jeroen Post praat met Bert over de boxershort voor mannen (Oktober 2022).