Galleries

Snel, een feestdecoratie gemakkelijk te maken!

Snel, een feestdecoratie gemakkelijk te maken!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Maak zelf kleine decoratieve items, de droom voor uw kinderen! Engelen kandelaars, kinderkamerpersonages en andere kerstballen ... zet je hart aan het werk en verbaas je kleine elfjes!

Snel, een feestdecoratie gemakkelijk te maken! (5 foto's)

Angels kandelaars

uitrusting: 2 vierkanten van multiplex van 10 cm breed en 1 cm dik, houtlijm, schuurlinnen, zaag, boetseerklei, witte verf en felgekleurde verf.
richting: teken het lichaam en de armen van de engel op het triplex en knip ze uit. Maak de hoeken glad met het schuurlinnen. Plak de armen op het lichaam.
Gebruik boetseerklei om de basis van de kandelaar te vormen. Beeldhouwen een ster bijvoorbeeld. Laat drogen en lijm de basis op de handen van de engel. Het enige wat u hoeft te doen is uw figuur schilderen.

De wieg van het zoutdeeg

uitrusting: 4 kopjes bloem, 4 kopjes zout, 2 el. tapijtlijm, 2 kopjes water, koekjessnijders, verf, kwast, draad.
richting: bereid het zoutdeeg door alle ingrediënten te mengen. Laat het ongeveer 30 minuten staan ​​en smeer het op het deeg op een dikte van een halve centimeter.
Snijd de silhouetten. Prik met een naald een gat in elk beeldje om een ​​touwtje op te hangen om ze later op te hangen.
Laat het een dag staan ​​en bak het vervolgens 2 uur op 75 °. Laat afkoelen en schilderen. Het enige wat je hoeft te doen is de personages aan elkaar knopen om een ​​mooie slinger te maken!

Kerstballen

uitrusting: polystyreen ballen, verf, lijm, goudverf, perkamentpapier.
richting: snijd een stuk perkamentpapier ongeveer 5 cm bij 5 cm, bedek het met lijm en bedek een bal. Laat het drogen. Herhaal dit met het aantal benodigde ballen. Verf vervolgens je ballen in de gewenste kleur. Voeg vervolgens met de gouden verf kleine decoraties toe (sterren of kleine cirkels).

De hangende poppen

uitrusting: karton, schaar, gekleurd vilt, lijm, touw, stammen.
richting: teken op een karton je karakter: de kerstman of een van zijn rendieren. Schei uit. Leg de benen opzij voor rendieren, armen voor de kerstman. Knip ze uit. Het is nu nodig om de leden aan hun respectieve personages te koppelen. Boor hiervoor twee gaten in de gewrichten en bevestig de ledematen met een touw aan het lichaam. Verberg de knoop met een houten bal.

De kinderkamerpersonages

uitrusting: rollen toiletpapier, stro, lijm, krantenpapier, lijm, witte verf en gekleurde verf.
richting: scheur de krant in grote stukken van 3 cm x 3 cm. Gebruik de lege rol wc-papier als basis voor de lichamen van de personages. Plak het, met de lijm, de armen en de benen die je met het rietje hebt gevormd, en het hoofd dat je met de krant hebt gevormd.
Lijm nu laag na laag stroken krantenpapier over de silhouetten totdat u de gewenste tekens krijgt. Details zoals de oren, staarten en hoorns van dieren worden ook gemaakt van krantenpapier en op het lichaam gelijmd.
Laat het drogen. Coat met witte verf. Laat het drogen. Voeg de kleuren toe. Het is klaar!


Video: DIY - Mini kauwgomballen automaat! WERKT ECHT! (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Khuzaymah

  Ze schreven prachtig, maar niet veel, als het niet moeilijk voor u is om het onderwerp in toekomstige publicaties in meer detail uit te breiden

 2. Stevie

  Bravo, je gedachte is briljant

 3. Herschel

  Deze optie past niet bij mij.

 4. Cwentun

  de stralende zin

 5. Zucage

  Dit onderwerp is alleen onvergelijkbaar :), ik vind het leuk.

 6. Santiago

  Het is logisch, daar ben ik het mee eensSchrijf een bericht