Uw kind 3-5 jaar

Snel, een boek!

Snel, een boek!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op zoek naar boekideeën? Hier zijn er drie, bij voorkeur voor volwassenen ... zelfs als ze vanaf 4 jaar kunnen verleiden. Want voor goede boeken is er geen leeftijd, vooral niet wanneer het mama of papa is die ze toch leest!

Een echte paperback!

The Lutines muiterij, door Sophie Carquain, ed. Hoge talenten, € 7,90.

  • Talent High is een kleine uitgever waar we van houden omdat hij vecht met humor en opgewekt tegen seksisme. Voor de feestdagen geeft hij ons dit heerlijke verhaal van geschokte onbeleefdheden om te zien dat de "robotpoppen" geen hersens hebben! Dat moet je veranderen, kerstman. Nee, maar!

Een meesterwerk

Pinocchio, door Carlo Collodi, ed. Rue du Monde, 28.

  • Een waar genoegen om aan de stand van de Rue du monde dit prachtige album van Pinocchio te ontdekken, geïllustreerd door een geweldige naam in de jeugdillustratie: Nathalie Novi. Je zult je avonturen van de pop niet meteen aan je kind voorlezen, maar met een hoofdstuk tegen de avond voeg je spanning toe aan de geschiedenis van de beroemdste grap aller tijden ...

Een boek dat geeft om te zien

Kijk, kijk, optische illusies, door Angels Navarro, ed. Bayard, 22.

  • Tekeningen die bewegen wanneer we ze repareren, zebraries die ons in de ogen springen, een hoed die hoger lijkt dan breed (en dat is het niet!), Een patroon dat een ander verbergt ... We hebben plezier en we is verrast met dit prachtige album met 40 videogames ... Een origineel geschenk, tussen boek en game.

Agnes Barboux


Video: BOEK IS DE BAAS VOOR 1 DAG! Help Mij Snel! (Oktober 2022).