Uw kind 3-5 jaar

Volt, ster ondanks zichzelf

Volt, ster ondanks zichzelf


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het scherpe oog, het rechtopstaande oor, hier is eindelijk op het scherm deze kleine witte hond ... we hadden allemaal verwacht, vooral onze kinderen! Het is Volt in een film vol avonturen en tederheid.

Geschiedenis

 • Volt, schattig hondje, is de ster van een populaire tv-serie. Het probleem is dat hij, nog steeds woonachtig op de Hollywood-plateaus, ervan overtuigd is dat hij superkrachten heeft! Dat is het echte leven! Op een dag bevindt hij zich alleen in New York en wordt hij geconfronteerd met de echte wereld ... Poor Volt! De liefde van Penny, zijn partner op het scherm, blufte hij ook alleen? Volt dwaalt, twijfelt ... Gelukkig vindt hij twee reisgenoten: Mitt, een verlaten kat, een warrig haar en Rhino, een tv-fanhamster (en daarom Volt, zijn held!), Die ronddraait in een grappige plastic bal ...

Let op, het begin kan eng zijn ...

 • Speciale effecten, achtervolgingen, gonzen, deze film begint heel sterk ... De eerste twintig minuten kunnen indruk maken op de jongste kinderen.
 • Pterug te geven : "Weet je, Volt vervolgt de slechteriken, het is eng, lawaai, stof, maar het is bioscoop!"

Goede dialogen en humor ...

 • Volt's reis gaat dan in een milder tempo verder trots zijn op de emoties en vooral de dialogen tussen Volt (te schattig als hij eruit ziet als een geslagen hond!) en zijn vriend Mitaine. Humor staat voor de deur!

Praktische informatie

Vanaf 4 jaar oud. 1:37 Door Chris Williams en Byron Howard, Walt Disney. Met de stemmen van Richard Anconina (Volt), Gilles Lelouche (Rhino), Marie Vincent (Mitt), Camille Donda (Penny)

Agnes Barboux


Video: The Guy Who Didn't Like Musicals (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Tomi

  Zonder opties....

 2. Osmond

  Geweldig, dit is een zeer waardevolle boodschap.

 3. Jilt

  It's simply incomparable topicSchrijf een bericht