Nieuws

Je 4 goede humeurideeën voor het nieuwe jaar

Je 4 goede humeurideeën voor het nieuwe jaar


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Stop met roken, gewicht te verliezen, van baan te veranderen ... net het nieuwe jaar ingegaan omdat je al nieuwe uitdagingen aangaat. Dus als volgend jaar de beste resolutie was om te genieten van mooie en eenvoudige dingen binnen handbereik van jou? Enkele nummers. (

1. Neem een ​​voorbeeld van uw kinderen!

 • Je worstelt om jezelf te bevrijden van tijd, maar je schatten, ze ontnemen zichzelf niet. Omdat ze weten hoe ze van de goede tijden kunnen genieten, waarom zou je ze niet imiteren door je met hen in te beelden, door een ritueel uit te vinden om met hen te delen, een ruimte van hereniging alleen voor jou en hen.
 • Geen behoefte aan verfijning maar eenvoudige dingen! Vind jezelf met je lieve kinderen rond een mooi versierde tafel en een speciaal menu elke zaterdagmiddag of zondag, kies voor de chocoladetaart gemaakt en geproefd met familie!
 • Het belangrijkste is om deze afspraak niet te missen. Breek dit ritueel niet waarmee je het dagelijkse ritme kunt doorbreken om een ​​bevoorrecht moment te delen met degenen van wie je houdt!

2. Neem de tijd alleen voor jou!

 • Maak een afspraak met jezelf, het is goed voor het moreel. Je kunt natuurlijk naar de kapper gaan, dineren met je vriendinnen, je wordt gemasseerd, maar je kunt ook gewoon niets doen en jezelf afvragen.
 • Geef jezelf 5 minuten per dag zonder te lezen, bellen, naar muziek te luisteren ... helemaal niets te doen dan je geest te laten afdwalen en vooral zonder je schuldig te voelen. Verbreek de verbinding, het is perfect om uw batterijen op te laden.
 • Probeer dagelijks te boeken en wat er ook gebeurt zijn heilige notulen gaan weg om ze in je persoonlijke dagboek te plaatsen!

1 2Opmerkingen:

 1. Smedley

  Het is het uitstekende idee. Ik bewaar hem.

 2. Mejora

  Toegewijd aan iedereen die goede kwaliteit verwachtte.

 3. Voodoorisar

  Ik denk dat je een fout begaat. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 4. Amarri

  Ja werkelijk. Het gebeurt dus. Vul in, we bespreken deze vraag. Hier of in PB.

 5. Garmund

  lees geen boeken...

 6. Kajiramar

  Volgens mij. Je vergist je.

 7. Memuro

  Wat een aangename boodschap

 8. Gucage

  Ik weet niet zeker of dit zo is) hoewel dank jeSchrijf een bericht