Zwangerschap

Uw 7 prenatale bezoeken

Uw 7 prenatale bezoeken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zeven in aantal volgens de gezondheidscode, deze examens onderstrepen uw zwangerschap. Een combinatie van technische handelingen en luistermomenten, ze zorgen voor een adequate opvolging van uw gezondheid en die van uw toekomstige baby.

Afspraak voor het eerste prenatale bezoek

Het is ongetwijfeld emotioneel dat je naar deze bijeenkomst gaat. Dit eerste interview bevestigt de zwangerschap, legt de chronologie uit, kent uw gezinsleven, stelt een volledige medische beoordeling op en zorgt voor de nodige onderzoeken.

Het bezoek van het 1e trimester.

Uw drie afspraken voor het tweede trimester

Na het eerste trimesteronderzoek versnelt het tempo van surveillance en neemt het toe tot één bezoek per maand. Dit kwartaal wachten drie bezoeken op je. De details met Francine Dauphin, verloskundige.

2e kwartaal bezoeken.

Uw drie afspraken voor het 3e trimester

Nog drie maanden en je baby zal er zijn ... maar trouwens, hoe is het met hem? Elke maand is het prenatale bezoek een gelegenheid om de balans op te maken van de ontwikkeling, gezondheid, welzijn ... en die van u. Dit kwartaal nog drie afspraken in uw agenda.

3e kwartaal bezoeken.

Een 8e bezoek: het interview van de 4e maand

Officieel een individueel interview van de 4e maand genoemd, wordt deze afspraak met een verloskundige of een gynaecoloog systematisch voorgesteld aan de zwangere vrouw of aan het paar. In tegenstelling tot de andere 7 consulten, is het niet verplicht, maar wel geadviseerd.

Het onderhoud van de 4e maand.


Video: Over ECHO'S, wat is een PRENATALE SCREENING en wat zijn de RISICO'S? VERLOSKUNDIGE #7 (Oktober 2022).