Zwangerschap

Uw primer voor een gezonde zwangerschap

Uw primer voor een gezonde zwangerschap


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je bent zwanger en je zwemt in geluk! Een zwangerschap bovenaan in je lichaam en je hoofd, daar droom je van! Ons advies om u te helpen deze buitengewone periode zo rustig mogelijk te leven!

Een ... zoals zelfmassage

 • Verwen jezelf en masseer jezelf! Er gaat niets boven een dagelijkse massage met een vettige substantie (vraag uw arts of apotheker om advies) om de spanning van de huid van uw borsten en buik te verlichten die tijdens uw zwangerschap toenemen. Zo optimaliseert u de productie van collageen in de opperhuid, een sterke troef voor de toekomst!

B ... als een drankje

 • Goede hydratatie is essentieel voor je gezondheid en die van je baby. Het gaat door zowel voedsel (groenten en fruit dragen bij aan de hydratatie van het lichaam) als dranken! Je beste bondgenoot: water! Zorg ervoor dat het altijd drinkbaar is als je het aan de kraan drinkt. Geef de voorkeur aan vlak water met bruisend water (meer zout). Drink tussen 1 liter en 1 liter ½ per dag. U kunt vruchtensap consumeren, bij voorkeur vers en zonder te overdrijven omdat ze suiker bevatten. Frisdranken en suikerhoudende dranken moeten worden vermeden. U hoeft u er niet aan te herinneren dat alcohol verboden moet worden. Wat betreft koffie en thee, laat ze weg! Deze spannende drankjes worden niet absoluut niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Geef ze de voorkeur aan rustgevende infusies!

C ... zoals haar

 • Nog steeds onder invloed van de explosie van hormonen aanwezig in je lichaam, onthult je haar een karakter dat je ze niet kent! Meer verzorgd, briljant, resistenter ... Grijp de kans om voor ze te zorgen! Kies een shampoo en een milde ontklitter. Voer ze eenmaal per week grondig met een haarmasker. En geef ze een goede knipbeurt bij de kapper!

D ... zoals spijsvertering

 • Onder invloed van hormonen tijdens het eerste trimester en om mechanische redenen tijdens uw zwangerschap (uw baby groeit en neemt meer en meer ruimte in uw maag in), kan uw spijsvertering worden verstoord. Race resultaten: misselijkheid, brandend maagzuur, reflux, opgeblazen gevoel, constipatie ... Frequente en kleine verwondingen die je leven kunnen vergiftigen. Om ze te verlichten, moet u naast de behandelingen die uw arts u kan adviseren, evenwichtig en licht eten. Maak 4 of 5 maaltijden per dag. Beperk de consumptie van voedsel dat gist of moeilijk te verteren is (kool, rauwe groenten ...). Vergeet niet om veel water te drinken en denk aan water met een hoog magnesiumgehalte (type Hepar) in geval van ernstige constipatie.

1 2 3 4 5


Video: ZWANGER ZIJN NA BOULIMIA. Q&A. Tamarah Melissa (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Weston

  Zoiets verschijnt niet

 2. Brabei

  Inderdaad en zoals ik me eerder niet realiseerde

 3. Fesida

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 4. Tiernan

  Zeer interessante blog. Al het interessantste wordt hier verzameld. Het is goed dat ik deze blog gevonden heb, ik lees hier af en toe andere aantekeningen.

 5. Sherbourn

  Slaap er een nachtje over.

 6. Fitch

  Onder ons zeggen, heb je niet geprobeerd naar google.com te kijken?



Schrijf een bericht