Galleries

Je adventskalender met goede ideeën

Je adventskalender met goede ideeën


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Van 1 tot 25 december heb je één idee per dag om je kinderen rond Kerstmis te vergezellen. Een leuke manier om je hart in een feestje te brengen en kalm ongeduld.

Vind al ons kerstnieuws

Je adventskalender met goede ideeën (24 foto's)

1. Geurende sfeer voor Kerstmis

Een huis of een appartement dat ruikt naar de zoetheid van de vakantie, het is zo leuk! Bovendien is het heel eenvoudig!

Klik hier

2. Partij kandelaars

Kleine lichten die 's avonds fonkelen, niets lijkt op de ogen van kinderen te schijnen ... en de magie van de vakantie te installeren.

Met je penselen! Klik hier

3. Decors van spar in zoutdeeg

Zelfgemaakte fir decoraties? Je ontluikende artiesten zijn er trots op ze te maken voordat ze ze zelf opschorten.

Klik hier

4. Verrassingslaarzen

Voor de open haard, opgehangen aan de boom of gewoon aan de deurpost hangen, genezen de laarzen van de kerstman het decor en verwelkomen ze wat lekkers voor het plezier van de kleintjes.

Het schopt me! Klik hier voor de uitleg

5. Meudon witte raambekleding

Vergeet niet om de sneeuw uit te nodigen door uw ramen leeg te maken. In plaats van bommen te blazen die moeilijk schoon te maken zouden zijn, als je Meudon blanc zou kopen, ook wit van Spanje genoemd.

Hoe te gebruiken: klik hier

6. Merry Christmas is geschreven in alle talen

Zeg 'Vrolijk kerstfeest' in verschillende talen. Beter, om te versieren, schrijf al deze vrolijke kerst in letters van kleur. Het zal verenigend, warm en zeer decoratief zijn!

Uitnodiging om te reizen, klik hier!

7. Gastronomische decoraties

Maak zandkoekjes die je snijdt in de vorm van sterren, kerstballen, kerstboom ... met koekjessnijders, versier ze dan als een chef-kok met koninklijke kers.

Een koninklijk idee is hier!

8. De sparrensterren

Op zoek naar een origineel idee om je boom te versieren en voor je ongeduldige kleintjes te zorgen voor Kerstmis? Hier is een eenvoudige DIY die sterren in de ogen van je kleine elfjes zal plaatsen.

Een doe-het-zelf-feest, klik hier.

9. Een spel: overzicht van details voor Kerstmis

Hier is een grappig klein spelletje rond Kerstmis, om aan je elfen vanaf 4 jaar voor te stellen. Een kerstman getekend waarop we details toevoegen ...

We spelen? Klik hier

10. Kerstkoekjes

Maak vandaag een fastoche-koekjesrecept om je kleine fijnproevers te behandelen. Het is het feest voor tijd!

In de keuken, het recept hier ...

11. Een slinger van sterren en kartonnen harten

Papier, karton, stickers en presto, maak een prachtige slinger met uw kind. Om in de boom te hangen, aan de muur van de woonkamer of zijn slaapkamer ...

Een doe-het-zelffeest, klik hier.

12. Een spel: de kap van de kerstman

Hij komt binnenkort met zijn capuchon, de kerstman! Wat een ongeduld ... wacht dus, stel je elfjes dit kleine leuke spel voor.

We spelen? Klik hier

13. Lichtfestival

Decoratieve en heerlijk geurende mandarijn-minikaarsen zijn gemakkelijk te maken. Koop gewoon wat mandarijnen, sinaasappels of clementines en volg onze uitleg.

Laat er licht zijn, klik hier ...

14. De rozen van het zand

Hier is een lekker dessert om te verslinden ... ook ogen! Een goed idee om ook kleine gourmetgeschenken aan het gezin aan te bieden, verpakt in een mooie doos. Als je kinderen groot genoeg zijn, kunnen ze je een beetje helpen ...

Yum, we genieten ervan, klik hier!

15. Kersthartjes

In rood en wit, voelde harten om op te hangen aan de boom of geschenkpakketten. Een doe-het-zelfidee dat gemakkelijk met uw elfen te bereiken is.

Een decoratief idee, klik hier.

16. De gedecoreerde kaarsen

Mooie kaarsen gestikt met stukjes draad versierd met parels, een leuk doe-het-zelfidee om aan uw kinderen voor te stellen.

Het is mooi, klik hier!

17. Gemakkelijke truffels

Ontdek snel dit recept voor chocoladetruffels, ultra eenvoudig te maken. Om elk gehemelte te behandelen ...

Het recept hier.

18. De Kougelhopf: de Elzasser brioche van Kerstmis

Tijdens de vakantie in de Elzas, geen ontbijt zonder dit heerlijke brioche-recept! De beste recepten? Die van de patisserie Willy in Munster, die ons genereus zijn productiegeheimen gaf.

De Kougelhopf, het recept hier.

19. De kerstengel

En als we een engel maakten, mijn engel! Het is weg, hier is een eenvoudig doe-het-zelf idee. Karton, stickers, een kleine witte bal ... je bent klaar!

Met je schaar is hij er!

20. Tafeldecoratie

Om het decor van uw tafel aan dat van uw boom aan te passen, worden enkele mooie ballen middelpunt. Een doe-het-zelffeestje.

Hoe mooi, klik hier!

21. Eén spel: de sneeuwpop

Teken een sneeuwpop. Voer op elk lichaamsdeel een getal van maximaal 5 in (bijvoorbeeld 1 voor het lichaam, 2 voor het hoofd, 3 voor de armen, 4 voor de ogen en 5 voor de dop) ...

De rest van het spel hier.

22. Zelfgemaakte cadeauverpakking

En als in het geschenk, het belangrijkste was ... het papieren geschenk gewoon? Met liefde in vier handen gemaakt! Wees creatief met je peuter, je hebt gewoon als kraftpapier als grondstof en wat schilderijen nodig ...

Wij knutselen? Klik hier!

23. Aangepaste steentjes om de tafel te versieren

Om uw feesttafel op een originele manier op te vrolijken, waarom niet beginnen met eenvoudige steentjes? Een doe-het-zelf idee dat je elven zal plezieren.

Kiezel recyclen, klik hier.

24. De peperkoekmannen

Maak voor Kerstmis dit typische recept uit Zwitserland, Appenzell's Gingerbread. In galette, of beter, in de vorm van een kleine peperkoekman, wordt dit recept nog steeds gemaakt in dit Zwitserse kanton.

Wat een traktatie, het recept hier!

Kerstmis is feest! Al onze info