Welzijn

Je kind, jij bent het niet

Je kind, jij bent het niet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw kind komt in een kleine kleuterschool. Hier is het in de wereld van de groten die je terugbrengt ... naar je eigen schoolpad. Ja, niemand ontsnapt!

Je zult je dus in een echt jeugdbad moeten storten om de slechte Madame Preuvepardix te vergeten die je zo vaak naar de hoek heeft gestuurd. Dus je kind ben jij niet en je moet hem alle kansen geven om te slagen op school zonder er een plaats van alle deugden van te maken.

Op school leren we en hebben we plezier, doen we kennis en ... inspanningen.

Dit is niet de baas van de speeltuin!

En waar is het probleem? Zolang hij niet de zondebok is, is alles goed. Kom op, duik eens in deze wereld van herrieschoppers. In het begin, kleine sectie, zijn ze vrij alleen. Iedereen in zijn hoek, communicatie, dat kan worden geleerd. En dan komt de tijd van de kleine bands en daar legt de leider zichzelf op.

Wie is de leider? Een vriendelijk, sociaal kind, in staat tot hartelijke relaties met zijn leeftijdsgenoten. Vaak ook leider in de klas, wordt het door iedereen geaccepteerd omdat het samenhang in de groep ademt en de klap naar dezelfde groep goed laat werken.

In elementaire zin splitsen groepen zich op en organiseren kinderen zichzelf in paren of kleine groepen met meer geïndividualiseerde relaties om hun persoonlijkheid uit te drukken.

Carole Renucci

Ontdek meer tips.


Video: Je bent niet alleen - Johnny de Mol ft. Glen Faria (Oktober 2022).