Anders

Echt handig dutje?

Echt handig dutje?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de collectie "The Essentials of: 61 tips for quality sleep", verkocht met het mei-nummer van. Zoom vandaag in op het dutje.

 • Beslist, het dutje is zelden een goede pers. Bij volwassenen die het beoefenen, wordt het beschouwd als bewijs van luiheid en nonchalance. En bij kinderen, die 2 of 3 jaar zijn doorgebracht, wordt het soms met enige voorzichtigheid in de gaten gehouden ... Het voorkomt op het beste moment van de dag uitgaan in het park, het vereist een complexe organisatie in het geval van een weekend weg van huis en zou ze tenslotte niet verantwoordelijk zijn voor de moeilijkheden om haar kind vroeg in de avond naar bed te brengen? Misschien viel hij gemakkelijker in slaap als hij geen dutje deed ...

Raak deze pauze niet aan!

 • Als uw kind geen deel uitmaakt van het gezin van kleine slapers, als hij een "normale" slaper is, weet dan dat hij absoluut zijn dutje nodig heeft - dit kleine supplement van slaap overdag - tot 4-5 jaar. Je hoeft je alleen maar zorgen te maken als je het te vroeg verwijdert! Bij gebrek aan een dutje vroeg in de middag, zal uw kind pijnlijk, knorrig, boos, geagiteerd zijn vanaf 17 uur en tot het slapengaan. En omdat de nerveuze spanning zich meerdere uren heeft opgehoopt, zal hij niet in staat zijn om te ontspannen, om te ontspannen om zichzelf te laten slapen door voor de nacht in slaap te vallen.

iksabelle grind

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "Les Essentiels d ': 61 tips voor kwaliteitsslaap", verkocht met het meinummer van zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: Schattig baby konijntje is toe aan een dutje. (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Kajigor

  Ik ben het ermee eens, de nuttige informatie

 2. Kagalkis

  Er zijn nog enkele hiaten

 3. Jull

  Your thought will be useful

 4. Mazulabar

  Niet helder

 5. Faesho

  Dit kan voor altijd worden besproken

 6. Labid

  Juist! Dat is een goed idee. Ik roep op voor een actieve discussie.

 7. Nall

  Dit is gewoon conditionaliteit, niet meerSchrijf een bericht