Zwangerschap

Zwangerschapskleding: onze tips voor elk kwartaal

Zwangerschapskleding: onze tips voor elk kwartaal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe meer de zwangerschap vordert, hoe meer het lichaam wordt getransformeerd. Onnodig te zeggen dat het uitbreiden van haar garderobe snel noodzakelijk wordt voor de toekomstige moeder! Om elk kwartaal goed te kiezen, zijn enkele tips essentieel.

Koop zwangerschapskleding in het eerste trimester: is het echt nodig?

 • Tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap verandert de morfologie niet veel. De buik rondt heel licht, maar er zijn geen speciale kledingaanpassingen nodig: je gebruikelijke outfits zijn vaak ruim. Als je je echter een beetje krap voelt, maar nog niet in zwangerschapskleding wilt investeren, kies dan voor je comfortabele basics waarin je je goed voelt: soepele broek, tuniek of waarom niet, lichte jurk.
 • Aan de andere kant begint de borst al te veranderen. De aankoop van zwangerschapsbeha's is snel essentieel. Geef de voorkeur aan de modellen met brede riemen zonder versterking die de borst aangenaam houden zonder deze samen te drukken. Laat je niet misleiden door de keuze van de maat, aarzel niet om een ​​cupmaat hierboven te nemen: het doel is vooral om je perfect comfortabel te voelen.

Welke zwangerschapskleding moet ik kiezen voor het tweede trimester?

 • Dat is alles, uw buik rondt en uw vormen bloeien! Het is tijd om je kleedkamer te verrijken met een aantal essentiële zwangerschaps-kleding.
 • Afhankelijk van het seizoen zijn zeker 2 of 3 zwangerschapsbroeken nodig. Om ze goed te kiezen, zorg ervoor dat ze je buik niet strakker maken: als je het minste ongemak voelt, aarzel dan niet om een ​​maat hierboven te kiezen.
 • Je kunt ook worden verleid door even belangrijke zwangerschapskleding zoals leggings, sweaters, zwangerschapsbanners of getailleerde blouses.

Wed voor het derde kwartaal op ultracomfortabele zwangerschapskleding

 • Het is tijdens het derde trimester dat de minste ongemakken van de zwangerschap het meest worden gevoeld. Het is ook van fundamenteel belang om zwangerschapskleding te kiezen waarin je je perfect comfortabel voelt.
 • Vermijd bijvoorbeeld te strakke broeken en shorts om zware benen te verlichten. Kies voor materiaal voor comfortabel textiel dat de huid laat ademen en het verkeer niet afsnijdt: katoen, kasjmier, natuurlijke vezels, linnen, wol of zijde ...
 • Kies op dezelfde manier je schoenen met de grootst mogelijke zorg: verlaat hoge hakken meer dan 4 cm en plaats comfort! Wed bijvoorbeeld op ballerina's met afgeronde uiteinden, open sandalen, licht stijgende laarzen of streetwear tennisschoenen.

Om ook te lezen

> 10 slimme tips om zwanger te worden

> Hoe kleed je je tijdens de zwangerschap?

> Zwanger, hoe kleed je je in de zomer?Opmerkingen:

 1. Humphrey

  De keuze voor jou is niet gemakkelijk

 2. Kestejoo

  Wat een goed argument

 3. Ro

  Je hebt een leuk en interessant artikel. In tegenstelling tot de meeste andere soortgelijke, is er een minimum aan water!

 4. Grady

  Ja ik begrijp je. Daarin wordt ook iets uitstekend geacht, ben het met je eens.

 5. Osburn

  Sorry voor het storen ... Ik begrijp dit probleem. Schrijf hier of in PM.Schrijf een bericht