Welzijn

Kleding: verkoop en koop gebruikt op internet

Kleding: verkoop en koop gebruikt op internet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Groeien je kinderen te snel op en wil je hun kleding verkopen om een ​​nieuwe kledingkast te kopen? Sites zijn er om u te helpen bij uw aanpak. Maak een ritje, het is handig ... en zuinig!

Tweedehands sites: grijp de kans

 • Kleren grote merken of niet, het is op internet mogelijk om te genieten van mooie zaken! Hier zijn enkele must-see sites:
 • businessdeptits.com: je kunt kleding kopen (maar ook verkopen) vol met merken, van Zara tot Chloe via Ikks of Caitminini. Een aangesloten systeem kan ook een kleine vergoeding verdienen door vrienden te "sponsoren".
 • despetitsetdesmarques.com: deze site gemaakt door een Lille-moeder biedt gebruikte kleding voor baby's en kinderen, van 0 tot 8 jaar, alleen merken. Een ruime keuze en aantrekkelijke prijzen.
 • lepetitmarche.co: deze gratis site voor verkoop, donatie en verhuur tussen particulieren stelt kleding voor, maar ook speelgoed, materiaal van kinderdagverblijf, meubels, producten voor de toekomstige moeders.
 • roseindigo.com: voor kinderen van 0 tot 12 jaar, tweedehands kleding zorgvuldig geselecteerd en indien nodig naar de "retoucherie" gestuurd.
 • littlekids.fr: goedkope kinderkleding vanaf de geboorte tot 6 jaar oud. In wezen kwaliteit gebruikte kleding, grote merken en lage prijzen.
 • patatam.com: van de prema-taille tot 14 jaar, tweedehands kleding in een bijna nieuwe staat.
 • too-short.com: een site waarmee je kleding (maar ook schoenen, boeken ...) kunt kopen en verkopen, en ook een ruilsysteem biedt.

 


Video: Hoe kan ik mijn spullen het best online verkopen? (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Shaktigrel

  Mooi mooi ga zo door met het goede werk.

 2. Adriyel

  Sorry to interfere, but, in my opinion, this topic is no longer relevant.Schrijf een bericht