Welzijn

Working Mum: vereenvoudig winkelen met Little Stork

Working Mum: vereenvoudig winkelen met Little Stork


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je moeder bent, word je snel een expert in multitasking! Maar tussen kinderen, werk, huishoudelijke taken, koppels, vrienden, enzovoort ... om te overleven, moet je weten hoe je moet verslaan!

En precies, we hebben de oplossing gevonden om de kleding van uw kinderen te delegeren. Maar er is geen sprake van om de stijl te verpesten, we willen dat onze kinderen de beste look van de speeltuin zijn!

Deze taak is opgedragen aan Little Stork, de jonge spruit die je kinderen kleedt vanaf de geboorte tot 14 jaar oud.

Hoe gaat het met ze? Je vult een kinderprofiel in met je smaak, behoeften en verlangens van het moment. Deze informatie zal als basis dienen voor een stylist die twee of drie looks voor u zal selecteren. Alles bij u thuis afgeleverd om het rustig met uw gezin te proberen.

Hoeveel kost het? De bestelling van Malle is gratis. Het principe is simpel: probeer het voordat je koopt! Om een ​​idee te krijgen, kost elk kledingstuk gemiddeld tussen de € 10 en € 30. Ze bieden aantrekkelijke kortingen als je alle outfits houdt (tot -25%).

En wat als ik het niet leuk vind? U betaalt niets. U retourneert de gehele Malle met hun prepaid label en er worden geen kosten in rekening gebracht. Geen verzendkosten en retouren worden systematisch aangeboden.

Klein +: serene armaturen thuis, en de keuze voor een gezinslook. We houden ook van de spannende kant wanneer we de kofferbak met de kleintjes ontvangen en openen.

We hebben een leuke aanbieding: 10 € aangeboden op je eerste Malle vanaf 60 € aan bewaarde artikelen, met de code JEDELEGUE (geldig tot 31/12/18).


In deze omstandigheden is het gemakkelijk om te delegeren! Geef dus aanstaande zaterdag de voorkeur aan een gezinsuitje boven een middagje shoppen. Breng hun stylisten op de hoogte, zij zorgen voor de rest ??Opmerkingen:

 1. Karg

  Ontsloeg me ervan.

 2. Kuruvilla

  geen gemakkelijke keuze voor jou

 3. Feran

  Ik heb er nog steeds niets van gehoord

 4. Achaius

  Is het vermakelijke antwoord?Schrijf een bericht