Welzijn

Afslankyoga: de Chaturanga

Afslankyoga: de ChaturangaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afslankyoga: de Chaturanga

De Chaturanga

De houding van Chaturanga staat niet alleen toe om te ontspannen en stress te overwinnen; het is ook een aanbevolen houding om zijn silhouet te verfijnen en zijn buikspieren te bewerken. Deze houding vraagt ​​in wezen om de spieren van de arm, de buikriem en de benen.

Begin jezelf op handen en voeten te leggen, rustend op je handen plat op de grond, je knieën en de toppen van je voeten. Lijn uw polsen van uw handen uit op uw schouders en spreid uw vingers goed.

Spreid de knieën heel licht op hetzelfde niveau als de heupen.

Terwijl je inademt, laat je de buste voorzichtig naar de grond zakken; door je ellebogen te buigen en steun en kracht op je knieën en handen te nemen. De ellebogen moeten op het lichaam worden gelijmd.

Nu lig je op de vloer, je ellebogen gebogen op 90 ° (dat ze aan het lichaam blijven kleven maar ze niet spreiden). Door te inspireren, samentrek je buikspieren, duw je handen op de grond en beklim je het hele lichaam, terwijl je de uitlijning van het hoofd, de wervelkolom, de billen en hielen behoudt (omdat je de uiteinden van de feet).

Blijf 30 seconden in deze houding en keer terug naar de grond. Herhaal deze op- en neergaande beweging 3 tot 5 keer.


Video: Fit & slank met yoga oefeningen die helpen bij afvallen. Danielle Raats. Yogatv (September 2022).