Zwangerschap

Prenatale yoga: onze video's

Prenatale yoga: onze video's


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zware benen, ischias, slapeloosheid, stress ... deze zwangerschapspijn kan worden verlicht dankzij prenatale yoga! Het is niet nodig om al yoga te hebben beoefend om je daar te brengen. Slechts één voorwaarde: uw tweede trimester van de zwangerschap hebben bereikt. Tatiana Abbey-Chartier, specialist in prenatale yoga, biedt je gemakkelijke houdingen.

Werk je perineum

Deze pose wordt vijf minuten per dag geoefend en stelt je in staat om je perineum te ontspannen om de vrijlating van je baby te vergemakkelijken en beter te herstellen na de bevalling.

Ik bekijk de video.

Ontspan je rug

Deze houding is buitengewoon om flexibiliteit aan je bekken te geven, de spanning in je rug te ontspannen en je in seconden te laten ontspannen. Het zal erg handig zijn op het moment van levering, tussen twee sets weeën.

Ik bekijk de video.

Verbeter uw bloedcirculatie

Deze houding verlicht problemen met de bloedsomloop: zware benen, constipatie ... Het kalmeert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem. Hiermee kunt u ook in contact komen met uw baby in de baarmoeder.

Ik bekijk de video.

Ontspan je goed

Omdat u zeven keer meer zuurstof kunt gebruiken dan normaal, heeft deze houding het onmiddellijke effect dat het uw zenuwstelsel kalmeert en uw ademhaling verlengt. Het is een uitstekende ontspanningshouding!

Ik bekijk de video.

Ischias verlichten

De wervelkolom van een zwangere vrouw is zwaar belast en ischias, ongemakkelijk en pijnlijk, is een van de klassieke pijnen van de zwangerschap! Hier is een houding die uw comfort verbetert in het geval van ischias.

Ik bekijk de video.