Anders

Het is niet alleen stuifmeel!

Het is niet alleen stuifmeel!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Zoom vandaag in op allergenen.

  • Buiten is het echt stuifmeel de belangrijkste oorzaak van ademhalingsallergieën. Thuis moeten we zoeken naar huisdieren, katten prioriteit. Het probleem komt niet van de haren zelf, maar van de stoffen die aanwezig zijn in de urine, speeksel en talgklieren en die door de haren worden gedragen. De symptomen zijn vaak respiratoir, maar kunnen ook cutane zijn wanneer ze in contact worden gebracht met de haren. Rode vlekken en puistjes verschijnen op de huid.
  • Je kent ook het probleem van mijten die zich voeden met dode huiddeeltjes. Ter informatie, een matras kan twee miljoen mijten bevatten. Opslaan wie kan!

Wat is het geheim om allergenen te beperken?

  • Opnieuw en opnieuw de uitzetting. In principe heb je al preventief tegen mijten gevochten bij de geboorte van je baby, door lucht te blazen, achter stof aan te jagen, pluis zoals dubbele gordijnen te beperken en oververhitte delen te vermijden. Phew! Maar de oorlog is nog niet voorbij. Het is ook belangrijk om een ‚Äč‚Äčanti-mijtbedekking uit te rusten met de matras waarop uw kind ligt en die van u als hij of zij in uw bed glijdt. Voor de meest gevoelige zijn er ook hoezen voor kussenslopen en dekbedden. Kies voor modellen zonder acaricide.

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.


Video: AXIS & Stuifmeel Electrak HD lineaire actuator (Oktober 2022).