Anders

Is er een kritieke leeftijd om naar te kijken?

Is er een kritieke leeftijd om naar te kijken?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Vandaag zoom je in op voedselallergieën.

  • 90% van voedselallergieën treedt op vóór 7 jaar, dat wil zeggen de periode waarin het kind geleidelijk in contact komt met nieuw voedsel. Het is daarom mogelijk om direct te zien waar hij op reageert. Dit betekent niet dat het veld niet zal evolueren en dat uw kind later niets van andere dingen zal merken, maar deze startkaart geeft een goede indicatie.
  • Slecht nieuws: in zeldzame gevallen kan de situatie na 3 jaar ingewikkeld worden, met de ontwikkeling van kruisallergieën. Dit wordt verklaard door een DNA-nabijheid van twee elementen. De appel zou dicht bij berk zijn en het kind zou gevoelig zijn voor beide. Goed nieuws: veel voedselallergieën verdwijnen langzaam - tenzij ze worden gekruist - wanneer de zorg en behandelingen goed zijn aangepast.

Het oog op de etiketten, een goede reflex

  • Waar zijn kinderen het meest gevoelig voor? Ook hier zien we grote constanten: 90% van de voedselallergieën betreffen eieren, pinda's, tarwe en melk. En dit is slecht, want we vinden precies deze ingrediënten in de meeste producten van de voedingsindustrie. We moeten onze ogen openen om allergenen op de etiketten te vinden!

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.


Video: AZ STADION: Wat komt allemaal kijken bij verhuizing naar Den Haag? (Oktober 2022).