Je baby 0-1 jaar

Is er een remedie voor oma voor borstvoeding?

Is er een remedie voor oma voor borstvoeding?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt ervoor gekozen om je baby borstvoeding te geven ... maar je stelt veel vragen over hoe verder te gaan. Voor een 100% succesvolle ervaring, voor jou en voor je kleintje, vertrouw op deze paar remedies van oma.

Oma's remedie voor het verzachten van pijnlijke borsten

  • Merk je na een paar dagen borstvoeding op dat je borsten bijzonder gevoelig zijn, zelfs een beetje pijnlijk? Het is volkomen normaal. Zeer gewild bij babyvoeding, de huid wordt erg gespannen en heeft de neiging snel te irriteren.
  • Om dit probleem snel en gemakkelijk op te lossen, is de remedie van de volgende grootmoeder vreselijk effectief: bevochtig twee schone washandjes met ijswater en leg ze vervolgens voorzichtig op je pijnlijke borsten. De opluchting is onmiddellijk.

Oma's remedie om scheuren te voorkomen

  • Tijdens het geven van borstvoeding verzwakken herhaalde babyzuigingen de huid van de borsten. Resultaat ? Scheuren ontstaan ​​op het niveau van de tepels. Hoewel niet ernstig, blijft het fenomeen pijnlijk en ongemakkelijk.
  • Om dit te voorkomen, zijn de oplossingen van sommige grootmoeder onvermijdelijk. U kunt bijvoorbeeld een paar druppels moedermelk op uw gebarsten huid aanbrengen nadat u uw baby borstvoeding heeft gegeven. Vooral rijk aan vet, zal melk de neiging hebben om je tepels diep te hydrateren en te kalmeren.
  • Naast de remedie van deze grootmoeder, kun je zachtjes massageoliën of voedingsbalsems aanbrengen.
  • Denk ook aan sommige plantaardige oliën, zoals olijfolie of zoete amandelolie, en zorg ervoor dat je je borsten na het aanbrengen afveegt. U zult snel een perfect gehydrateerde huid vinden, genezen en diepgaand gerepareerd.

Oma's remedie voor een perfecte borstvoeding: beknibbel niet op comfort!

  • Borstvoeding is een speciaal moment dat je deelt met je kleintje. Dit is de perfecte gelegenheid om de banden van liefde en tederheid die je verenigen in twee te weven en te verdiepen. De uitwisseling van blikken, het huid-op-huid contact, de nabijheid van de stem van de moeder of de hartslag ... allemaal factoren die het welzijn en de medeplichtigheid tussen moeder en baby bevorderen.
  • Dus, om je borstvoedingservaring onvergetelijk te maken en op zijn best, zijn de remedies van sommige grootmoeder bijzonder waardevol. Kies om te beginnen een comfortabele houding waarmee u en uw baby perfect comfortabel kunnen zijn. Liggend op je rug of zijkant, zittend of liggend met je rug ondersteund door kussens, het is aan jou om te kiezen wat het beste is. Let er in het ideale geval op dat u niet gestoord wordt om ten volle van dit moment van medeplichtigheid met uw kind te genieten. Je creëert een bubbel van welzijn en sereniteit, bevorderlijk voor borstvoeding zonder valse noot.

Borstvoeding: al onze artikelen

 


Video: Borstkanker nieuwe manieren van screenen in aantocht! (Oktober 2022).