Uw kind 5-11 jaar

Zarafa, het verhaal van een babygiraf

Zarafa, het verhaal van een babygiraf


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Maak kennis met Zarafa, de kleine giraf die in 1827 op de Jardin des Plantes in Parijs landde. Niemand had er ooit een gezien! Vanuit dit historische feit, heeft de regisseur, Rémi Besançon, een heel mooi verhaal, absoluut te zien vanaf 6 jaar.

Wat is geschiedenis?

 • Gift van de Pasja van Egypte aan de koning van Frankrijk, Charles X, Zarafa was de eerste babygiraf die in 1827 aankwam in de Jardin des Plantes. Uit dit historische feit heeft Remi Besançon een uitstekende animatiefilm.
 • Onder zijn baobab, een oude marabout vertelt een verhaal aan Bosjesmannen uit Afrika. Het verhaal van een kleine Maki-slaaf die wegloopt en bevriend raakt met de Zarafa-giraf en belooft haar terug te brengen naar haar land.

Wat zal je kleine filmfanaat verleiden

 • Maki deze kleine jongen met grote zwarte ogen. Uw kind kan van streek zijn door de eerste scènes van deze film die ook het onderwerp slavernij behandelt. Maar Maki is dapper. En hij geeft niet op wat hij belooft ... zelfs als hij van uitputting in de woestijn valt.
 • De grappige piraten. Ze zijn in het begin een beetje eng, maar doen geen vlieg kwaad. Bovendien worden ze geleid door het puntje van de neus door een mooie vrouw, Bouboulina genaamd! Welke naam!
 • De relatie die ontstaat tussen Maki en Hassan, de man van de woestijn. Het is een beetje verontrustend deze Touareg. Hij spreekt niet veel. Maar hij is erg menselijk en hij creëert een sterke, vaderlijke relatie met Maki. Zelfs als Hassan zijn woord niet tot het einde houdt ...

1 2


Video: ZARAFA film trailer - Nederlands gesproken (September 2022).


Opmerkingen:

 1. Griswold

  Het is vermakelijke informatie

 2. Zolorg

  parafrase alstublieft

 3. Brycen

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Laten we het bespreken. Schrijf me in PB.

 4. Carrado

  Je moet dit vertellen - de leugen.Schrijf een bericht