Je kind 3-5 jaar

Zoë de boei

Zoë de boei


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Een jaar, een heel jaar, dat Zoë, de boei, verschrompeld, gerimpeld, leeggelopen wachtte in een donkere hoek van de zolder" ... Klaar voor ons verhaal van de dag? Het is Grégory, een vader, die dit leuke boeienverhaal heeft uitgevonden.

 • Een jaar, een heel jaar, dat Zoë, de boei, verscheurd, gerimpeld, leeggelopen wachtte in een donkere hoek van de zolder.
 • Maar een paar weken lang heeft ze de zon hoog aan de hemel zien schijnen, vroeg opstaan ​​en laat naar bed gaan. Ze weet dat deze lange en mooie dagen die van de zomer zijn.
 • Phew! Dat is alles, de kleine Melissa zal zeker snel komen om haar hem te brengen waar weet je dat? Aan zee! Geen stof, vuil en spinnenwebben meer! Lang leve goud zand, zoutgolven en eindeloze spellen met haar vriend.
 • Maar plotseling klonk er een geluid naar de zolder en toen een gekraak op de trap en een gepiep op de overloop. Het is de vader van Melissa. Hij zoekt naar Zoe maar vindt het niet. De kleine boei wil om te roepen: "Hou Hou ik ben, een beetje verder Nee, verlagen !!.!"
 • Vijf minuten angst, dan pakt de grote hand van papa eindelijk de boei en daalt af van de zolder.
 • Na een goede reiniging, een geweldige slagreiniging, vond Zoé eindelijk de armen van Melissa die snel opblaast. Vakantie kan beginnen ...

Een verhaal geschreven door Grégory Picaud, Montereau-sur-le-Jard (77)

Andere verhalen.

Al onze avondverhalen.Opmerkingen:

 1. Banain

  Het moet gezegd worden - grove fout.

 2. Guaiya

  Naar mijn mening worden fouten gemaakt. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM.

 3. Metaur

  klas

 4. Chisisi

  Je bent ter plaatse geraakt.Daar zit iets in en ik vind dit een heel goed idee. Ik ben het helemaal eens met jou.Schrijf een bericht