Categorie Eerste

Name Inge - Betekenis en oorsprong
Eerste

Name Inge - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: De Duitse "ing" denominatieve filiation. Inge is populair in Duitsland en Scandinavië, waar deze naam vaak wordt gebruikt voor de afkorting voor Ingmar, Ingeborg, Ingbolda ... Zijn verjaardag: 13 februari of 17 december. Zijn derivaten: Inga, Ingusha, Inoussia.

Lees Verder

Eerste

Voornaam - Betekenis en richting

Oorsprong van de voornaam: Germaans, Scandinavisch Betekenis van de voornaam: Gemengde voornaam, Helmi betekent "bescherming", "helm" of "degene die de golven domineert". Beroemdheden: Helmi Dagmar Juvonen, Amerikaanse kunstenaar. Zijn karakter: Helmi heeft een hart zo groot als de wereld. Hij wordt zeer gewaardeerd voor zijn vrijgevigheid en aarzelt nooit om een ​​handje te helpen.
Lees Verder
Eerste

Voornaam - Betekenis en richting

Oorsprong van de voornaam: Grieken, originelen, zeldzaam, Scandinavisch Betekenis van de naam: Helin betekent "vogelnest" of komt van "hêlê" in het Grieks en betekent "schittering van de zon". Beroemdheden: Helin-Mari Arder, Estse zanger. Derivaten: Heleen, Hellin, Helyn, Elin, Eline, Elyne, Selin, Celine, Helvin Hewin, Pelin, Helen, Helene, Helia, Helio, Hellis, Hedin, Hellis, Helina, Elina, Ellyn, Elline, Elynna, Aileen, Eileen , Elen, Elena, Elaine, Helaine.
Lees Verder
Eerste

Voornaam - Betekenis en richting

Oorsprong van de voornaam: Grieks, Hebreeuws Betekenis van de voornaam: Afgeleid van de naam Elia, komt Helian van de Germaanse termen "el" en "ish" wat betekent "God is mijn redding". In de Griekse taal betekent Helian "uitbarsting van de zon". Beroemdheden: Jacques Hélian, wiens echte naam Jacques Mikaël Der Mikaëlian is, was een dirigent uit de Franse muziekzaal.
Lees Verder
Eerste

Naam Hendrick - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Anciens, Germaniques Betekenis van de voornaam: Hendrick is afgeleid van Henri en bestaat uit de Germaanse wortels heim en rik, die respectievelijk resulteren in "huis" en "koning". Beroemdheden: de Nederlandse graveur Hendrick Danckerts (overleden 1680), de Nederlandse schilder Hendrick ter Brugghen (overleden 1629), de Zuid-Afrikaanse atleet Hendrick Mokganyetsi, de Franse portretschilder en dichter Hendrick van Hulst (overleden 1754) ... Henri was Keizer van Duitsland in 1002.
Lees Verder
Eerste

Voornaam - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: Helma betekent in het Germaans "wil", "helm" of "degene die het geheim van het leven bezit". Beroemdheden: Duitse roei-gouden medaillewinnaar Helma Lehmann die schitterde op de Olympische Spelen van 1976. Haar karakter: Helma is een zeer gevoelig wezen.
Lees Verder
Eerste

Naam Henrick - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Germaans Betekenis van de naam: Henrick is een afgeleide van de voornaam Henri. Het is samengesteld uit de Germaanse woorden "haimaz" wat "huis", "thuis", "thuis" of "familie" of "natie" betekent; en "riks" wat "rijk", "krachtig" of "koning" betekent. Beroemdheden: Henrik Harlaut is een acrobatische skiër van Zweedse afkomst.
Lees Verder
Eerste

Prénom Henrik - Betekenis en oorsprong

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: Variant van Henry, de voornaam Henrik komt van de Germaanse "heim" en "rik" wat zich vertaalt als "thuis of thuis" en "koning" Beroemdheden: zichzelf presenteren als een "aristocratische anarchist" Henrik Ibsen is een Noorse toneelschrijver. Henrik Schwarz is een Duitse componist en muzikant van deep house.
Lees Verder
Eerste

Naam Herbert - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: Herbert is de ideale naam om een ​​jongen in glorie en glans te laten leven. Herbert betekent inderdaad "glorieuze soldaat". Het is een naam van Germaanse oorsprong die bestaat uit "hari" wat "leger" betekent en "behrt" wat "briljant" betekent.
Lees Verder
Eerste

Uitspraak van Herbod - Betekenis van herkomst

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: In de Germaanse taal verwijst de naam Herbod naar "vet". Beroemdheden: Geen beroemdheden met de naam Herbod. Misschien is jouw kleintje de eerste! De katholieke kerk vereert een heilige Herbot die als kluizenaar in een bos van Armorica leefde.
Lees Verder
Eerste

Naam Heliette - Betekenis van herkomst

Oorsprong van de naam: Anciens, Français, Hebreeuws Betekenis van de naam: Heliette betekent "El-Yah", Lord God in het Hebreeuws. Beroemdheden: Heliette de Vivonne (1560-1625), Franse dichteres. Zijn karakter: Heliette is een van degenen die altijd worden opgemerkt. Ze heeft een levendige en actieve persoonlijkheid en is bij iedereen geliefd.
Lees Verder
Eerste

Voornaam - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Arabisch Betekenis van de voornaam: Van Arabische oorsprong betekent Helwan "zoetheid", "charme" of "geschenk". Beroemdheden: momenteel geen beroemdheden met de naam Helwan. Wie weet praat je kleine engeltje over hem in de toekomst. Zijn karakter: Helwan is het soort persoon waarmee je gemakkelijk kunt opschieten.
Lees Verder
Eerste

Herminie Betekenis - Oorsprong en namen

Oorsprong van de voornaam: Germaniques Betekenis van de voornaam: Dérivé d'Hermine. Van de germain irmin, zeer groot, immens, majestueus, roept deze naam een ​​klein dier op met mooie vacht, zo gewaardeerd door de tijd van de koningen. Maria Hermine van Jezus had de leiding over de gemeenschap van Franciscaanse Missionarissen van Maria, martelaren in China in 1900.
Lees Verder
Eerste

Hermann Betekenis - Oorsprong en namen

Oorsprong van de voornaam: Germaans Betekenis van de voornaam: De naam Hermann bestaat uit twee Germaanse wortels, "hart" en "mann". De betekenis ervan wordt vergeleken met de kracht van de mens. Beroemdheden: de Duitse schrijver en schilder Hermann Hesse (die in 1946 de Nobelprijs voor de literatuur ontving), de Duitse racer Hermann Lang, de Zwitserse psychiater Hermann Rorschach (initiatiefnemer van de Rorschach-test), de Oostenrijkse alpineskiër Hermann Maier, de romanschrijver-essayist en Amerikaanse dichter Herman Melville (auteur van "Moby-Dick"), basketbalspeler Herman J.
Lees Verder
Eerste

Naam Hernan - Betekenis van duimen

Oorsprong van de naam: Anciens, Angelsaksisch, Spaans, Germaans Betekenis van de naam: Verkleinwoord van "Hernando", Spaanse naam uit de Visigotische cultuur, Hernan draagt ​​ook de Germaanse wortels van "Hernán". Deze gelatiniseerde mannelijke voornaam komt van de samengestelde naam "Fard-nanth", wat "zoete reiziger" of "spirituele pelgrim" betekent.
Lees Verder
Eerste

Naam Hermande - Betekenis van duimen

Oorsprong van de naam: Angelsaksisch, Frans, Germaans, Scandinavisch Betekenis van de naam: Vrouwelijk van de voornaam "Hermand" en de oude "Hardman", Hermande is samengesteld uit de termen "hard" en "man" wat betekent "harde man" of "gelukkig leger". Beroemdheden: de bekende beroemdheden en publieke figuren zijn niet talrijk.
Lees Verder
Eerste

Naam Hermand - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Anciens, Français, Germaniques Betekenis van de naam: Hermand is nogal retro, een mannelijke voornaam nauw verwant aan de voornaam "Armand". Beide komen uit de Germaanse termen "hart" en "mann", wat respectievelijk "sterk" en "man" betekent. Hermand kan ook "leger" en "vrolijk" betekenen, volgens de termen "hari" en "mand".
Lees Verder
Eerste

Hermantine Betekenis - Oorsprong en namen

Oorsprong van de voornaam: Angelsaksisch, Germaans, Nederlands, Scandinavisch Betekenis van de voornaam: Dit is waarschijnlijk een afgeleide van de Germaanse naam Hardmann, meer eigentijds en vrouwelijk. Hardmann heeft de betekenis van "gelukkig leger" en "sterke man". Beroemdheden: Nog niet beroemd Hermantine ... Je kleine schat zal zeker goed zijn.
Lees Verder
Eerste

Naam Hercule - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de voornaam: Grieks Betekenis van de voornaam: Griekse herakles, "glorie van de godin Hera". Hercules is de zoon van Jupiter en een sterveling, waardoor hij een halfgod is. Begiftigd met bovenmenselijke kracht, verricht hij twaalf daden, ook wel de twaalf werken genoemd. Deze naam komt slechts zeer zelden voor in de burgerlijke staat.
Lees Verder
Eerste

Hermes Betekenis - Oorsprong en namen

Oorsprong van de voornaam: Grieks Betekenis van de voornaam: Naam van een Griekse god. In de Griekse mythologie is Hermes de boodschapper van Olympus, maar ook de god van reizigers en handel, en de bestuurder van zielen in de onderwereld. Zijn attributen zijn petasus, caduceus, gevleugelde sandalen en zilveren portemonnee.
Lees Verder
Eerste

Naam Herick - Betekenis en herkomst

Oorsprong van de naam: Scandinavisch Betekenis van de voornaam: Herick is een voornaam van Scandinavische oorsprong. Dit is een afgeleide van de voornaam Eric. Aan de andere kant kan Herick zijn etymologie ontlenen aan de oude Noorse ainaz, wat 'één' of 'alleen' betekent. Aan de andere kant kan het "koning" betekenen, volgens de Noorse term rik (a) z.
Lees Verder