Categorie Zwangerschap

Gegeven namen van meisjes: May-Lee
Zwangerschap

Gegeven namen van meisjes: May-Lee

Gegeven namen van meisjes: May-Lee May-Lee Het succes van Maylis en de nieuwe trend in Aziatische namen hebben geboorte gegeven aan nieuwe namen gecomponeerd in Frankrijk. Mei komt van het Latijnse woord maya, godheidsnaam en Lee kan afkomstig zijn van het Latijnse leo, "leeuw", maar heeft ook een Chinese oorsprong "Li".

Lees Verder

Zwangerschap

Voornamen

Welke naam voor je liefdesbaby? Laat u leiden door onze speciale Valentijnskeuze, namen afgeleid van de woorden "liefde" en "verlangen" of die van beroemde geliefden! Klik op de onderstaande afbeelding om de selectie in afbeeldingen te bekijken Onze tool zoekt naar een naam Roméo Mannelijke voornaam. Van het middeleeuwse Latijnse 'romeo', wat betekent dat ik naar Rome ga (ik ben een pelgrim).
Lees Verder
Zwangerschap

Voornamen: Arielle

Voornamen: Arielle Arielle De leeuwin ... dat is de betekenis van Arielle in het Hebreeuws. En laat je niet misleiden door haar slaperige uiterlijk ... dit kleine meisje zal een vurig temperament hebben. Zijn verjaardag: 1 oktober. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Voornamen: Felix

Voornamen: Félix Félix Koekoekkatje? Van de Latijnse felix, "gelukkig, gelukkig", deze retro-naam heeft niets te maken met de kat ... behalve de bekende met dezelfde naam! Zijn verjaardag: 12 februari. Gefeliciteerd Felix! Meer info over Félix Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Voornamen: Wolf

Dierlijke namen: Wolf Wolf Wees niet bang voor de wolf! Latijnse lupus, wolf, hier is een korte naam die ook erg lief is. Het wordt gevierd op 29 juli voor een heilige bisschop van Troyes die de invasie van de krijgers van Attila leed en de stad redde door zichzelf als gijzelaar te leveren. Saint Wolf is de baas van de herders.
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Kitty

Voornaam: Kitty Kitty Angelsaksische denim van Catherine, deze schattige naam komt van het Griekse "katharos" wat puur betekent, het betekent ook een kleine kat of kitten in het Engels. Je liefde kan zoiets zijn als "Hallo Kitty, hoe gaat het vandaag met je? ... maar dat weerhoudt haar er niet van een mooie naam te zijn, toch?"
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Hayato

Dierlijke namen: Hayato Hayato Wil je een originele naam voor je kleine loulou? Van de Japanse "hayato", wat valk betekent, is deze prachtige Japanse naam ook de naam gegeven aan een oud volk in Japan, die van de "havik-mannen". Zorg ervoor dat je kleine uiteinde heel snel uit zichzelf vliegt!
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Mélissa

Dierlijke namen: Melissa Melissa Uit het Griekse "melissa", hier is de kleine bij. Het was de naam van een nimf, dochter van de koning van Kreta, Mellisso, die Zeus, de koning van de goden, opvoedde en hem met honing voedde. Zijn verjaardag: 10 november. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Colombe

Dierlijke namen: Duif Duif Latijnse columba, duif, duif ... dit is een naam die vrede oproept. Het is ook de favoriete vogel van de Griekse godin van Aphrodite Love. Vind je je prinses mooi en lief voor je? U kunt ook een van de afgeleiden kiezen, Paloma of Coloba. Zijn verjaardag: 31 december.
Lees Verder
Zwangerschap

Voornamen: Hermine

Voornamen: Hermine Hermine Wil je zoetheid? Van de irmin germain, heel groot, immens, majestueus, roept de naam Hermine een klein dier op met de prachtige vacht, zo gewaardeerd door de tijd van de koningen. Bijproducten, Herminia, Erminia of Herminie zijn ook ideeën van namen vol zoetheid. Zijn verjaardag: 9 juli.
Lees Verder
Zwangerschap

Voornamen: Leo

Namen van dieren: Léo Léo Koning van de jungle, maar ook namen omdat hij bovenaan de hitlijsten van 2016 staat, hier is Leo! Van het Latijnse "leo", wat leeuw betekent, verbergt hij ook een echt doorzetterkarakter. Brullen ook met plezier met zijn afgeleiden Leon, Lenny, Lionel, Léonce, Leo. Zijn verjaardag: 10 november.
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Martin

Voornaam: Martin Martin Van het Latijnse "martinus", Mars, oorlogsgod. Het herinnert ons ook aan de ijsvogel ... Een naam met retro charme die je misschien leuk vindt. Zijn verjaardag: 11 november. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Léana

Namen van dieren: Léana Léana Hier is een kleine leeuwin die niet zo moeilijk te trainen is! Afgeleid van Anne en Lea, van het Latijnse "lea" wat leeuwin in het Latijn betekent ... het wordt gevierd op 22 maart met Léa of 26 juli met Anne. Meer info over Léana Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Rajah

Dierlijke namen: Rajah Rajah Klaar om te brullen, hier is Rajah, de tijger in het Arabisch. Het betekent ook de prins in het Indisch. Dit is ook de naam van de tijger van prinses Jasmine in Aladdin. Meisje of jongen, de twee zullen gaan! Al met al een zeldzame naam zoals het dier dat het draagt. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Huisdieren namen: Ronan

Dierlijke namen: Ronan Ronan Van de Ierse "Ronan" betekent de naam Ronan de jonge zeehond. Niet erg glamour, maar zwijg, je zult niets zeggen. Het is een Keltische naam en dat is het belangrijkste pluspunt. Zijn verjaardag: 1 juni. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Dierlijke namen: een niet zo domme keuze

Wat als je op ideeën in de dierenwereld jaagt voor de voornaam van je baby? Eenvoudig door te vertrouwen op de etymologie. Leo, Ronan, Hafsa, Martin, Hayato, Hermine, Wolf ... onder deze namen verbergt zich elke keer een klein (of groot) dier. Klik op de afbeelding om de voornamen in de diavoorstelling Leo Male First Name te zien.
Lees Verder
Zwangerschap

Huisdieren namen: Ursula

Dierlijke namen: Ursula Ursula Ursula of Orso, de welpen zijn uit met deze namen allemaal van de Latijnse "ursus" beer. De zeer retro-kant van Ursule zal je misschien verleiden voor je deken ... Haar feest: 21 oktober Om te ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Voornaam: Hafsa

Hafsa Hafsa Deze mooie naam betekent de kleine leeuwin in het Arabisch. Het was de naam van de 4e vrouw van de profeet Mohammed. Geen feestelijke datum bekend ... kies de jouwe. Ontdekken:
Lees Verder
Zwangerschap

Baskische namen: Aitor

Baskische achternamen: Aitor Volgens de Baskische mythologie betekent Aitor "De vader van alle Basken". Het betekent ook "bekentenis" of "bekentenis". De Aitor staan ​​op 22 mei in de schijnwerpers. Ontdekken:
Lees Verder